razor Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Čus potřeboval bych po vás header o rozměrech 395x200 pixelů s tématikou GTA.Chtěl bych tam název ,,_AMG_'' nebo celý název klanu ,,Action Master Gang''.Klidně tam hoďte i nápis ,,GTA SA:MP''.Pokud se bude líbit dám 300 creditů,pokud se mi bude velice líbit dám 450.Tak tvořte tvořte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Únor 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Čus potřeboval bych po vás header o rozměrech 395x200 pixelů s tématikou GTA.Chtěl bych tam název ,,_AMG_'' nebo celý název klanu ,,Action Master Gang''.Klidně tam hoďte i nápis ,,GTA SA:MP''.Pokud se bude líbit dám 300 creditů,pokud se mi bude velice líbit dám 450.Tak tvořte tvořte EDIT:nabízím 450 a když se mi bude velice líbit dám 700 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.