Vycurat_Aspat Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Co budeme potrebovat? PSP, Wifi klíč, VNC homebrew a VNC PROGRAM do PC... Takhle nejak to bude vypadat :) VIDEO OVLADANI PLOCHY 1. Nainstalujeme VNC do PC 2. Spustíme VNC v PC - start>>real VNC>> VNC server(user mode)>> Run VNC server 3. Klikneme na ikonku dole pravym tlacitkem a dame Options 4. Najedeme na Connections a dáme Add 5. Nastavime podle obrazku a dame ok 6. Nastavime heslo - najedeme do Authentication a dame configure (heslo si dejte jake chcete) 7. Stisknete ok 8. Ted v PSP zapnete homebrew 9. Vyberte svoje pripojeni 10. Date NEW HOST a ip adresu napisete 192.168.0.1 11. Kliknete na tu WIN ikonu 12. Zadejte heslo 13. Ovladejte PC :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 Super Vycurate... sice si my s tym uz predtym poradil aj tak diki za tento super navod ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Únor 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 jeste by to chtelo screeny z PSP, myslim ze tenkrat myschoo nejak fotil recovery menu pres irshell ( v ty hombrew VNC nejdou pluginy ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 17, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2007 jeste by to chtelo screeny z PSP, myslim ze tenkrat myschoo nejak fotil recovery menu pres irshell ( v ty hombrew VNC nejdou pluginy ) no tam neni co poplest :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrdas Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 Moc dik za ten navod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Únor 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 urobil som par screenov a poslal vycuratovi :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Únor 18, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2007 urobil som par screenov a poslal vycuratovi :Ppridal jsem je ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ogami Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 mam problem jestli nekdo dokaze poradit ... kdyz vyberu sve pripojeni (network connection), zacne se to "jakoby" pripojovat, ale po vterince dvouch to skoci z5 do obrazovky network connection a takhle porad dokola. to pripojeni normalne funguje v psp (na internet se v poho dostanu) ... nak netusim v cem je chyba, velmi by se mi to vnc hodilo na spravu mych nezbednych uzivatelu v praci ;) fw mam 3.03oe-c, vnc nakopirovane v adresari \psp\game150 (to je snad dobre). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vycurat_Aspat Odesláno Březen 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 no mozna tomu brani nejaky firewall ne? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ogami Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 fw to bohuzel nejni, ten router ji sice ma ale je vypnuta. navic to cikluje hned na prvni obrazovce, kde by se to melo pouze pripojit k AP pokud se nepletu, coz samo o sobe funguje mimo tuto aplikaci jak sem psal. jeste zkusim obejit dhcp a vnutit mu ip na tvrdo a uvidime ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Mě to píše, že to nenalezlo žádný připojení :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartanCJ Odesláno Březen 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2007 Mě to píše, že to nenalezlo žádný připojení :cry: tak už to de. Musel sem uložit nějaký připojení wifini která je někde tady. Nejde se s ní připojit k netu, ale dá mi to na výběr oboje připojení a funguje to :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.zig Odesláno Březen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2007 j kdyz vyberu wifinu tak se to pripojuje a na DHCP nebo jak to je se to sekne.. nevite cos tim pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexicon Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 Tak mam taky stejny problem jako dj.zig. Nevi nekdo jak na kofiguraci aby to zacalo fungovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skyt Odesláno Duben 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2007 jj presne,me to dela to sami..v polovine se to sekne a pak uz muzu akorat tak...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj.zig Odesláno Květen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2007 nevite nekdo jak nastavit napevno tu adresu? nebo nejaky alternativni program neni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 Měn to dělá to samý v půlce se to sekne a konec myslel jsem si,ale že to nepojede heh to už bych chtěl moc :)Ale kdyby někdo napsal návod pro lamy jak nato :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 to je asi v nastaveni vasho wifi... to dhcp, predpokladam ze vam nepojde ani Afkim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 to je asi v nastaveni vasho wifi... to dhcp, predpokladam ze vam nepojde ani Afkim Kde nastavení v PC v tom programu nebo v PSP v tom HB a enbo v PSP v nastavení při zakládání připojení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 asi v PC.......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 asi v PC.......... A to se nastaví jak :(Ale asi si myslím že to je tím že v PC musím mít wifi bo nevím prostě si k tomu moc nenapsal asik je to jasný že musí být wifi,ale já mám v PC jen net mno?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 taky\ se mi to sekne po vyberu pripojeni.,.neni to tim 3.40eo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 taky\ se mi to sekne po vyberu pripojeni.,.neni to tim 3.40eo ? Dj.zig má 3.03 a taky mu to nejede! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 Dj.zig má 3.03 a taky mu to nejede! a tobe to slape? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 a tobe to slape? Nene měn se to taky sekne v půl ce mno :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts