Jonny Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 čau chci se zeptat stáhl jsem si z PSstore trailer na tekkena 6 na externí HDD s tím, že si je pustím na monitoru u PC ale jde mi jen zvuk, nevíte co s tím???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejw602 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 no to bude asi kodekama .. zkus stahnout nejaky ten balíček kodeků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 a mohl bys mi nějaký poradit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 ccc pack, k-lite codec pack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 nemáš codec na MP4, já mám esential codec pack ze stahuj.cz + vlc player (win media nepoužívám - blbne mi) těch codec packů je nejlepší se vyvarovat, jen ti to rozesere časem win, lepší je instalovat po jednom divx,xvid,ac3,matroska atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yazi Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 codecpacky nebrat, nainstaluj si FFDSHOW nebo prehravac VLC media player, ten zadny externi kodeky nepotrebuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 no tak ten FFDSHOW mám používám VLC a stejně se to seká, ale když to teď pustím ve win playeru tak to celkem jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 mě 1080p mkv/mp4 PC také nechroustá, 720 mi celkem jde ( athlon 3000+, 1gb ddram) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Stahni si ten k-lite codec, mám ho i já:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.