Guest rey5757 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 tak co jakej zastavate nazor na tuto skvělou plošinovku na psp? Ja mam ten nazor že je to skvěla a zabavna hra na vaše psp a ´ taky jedna z mala her ktera zabavi i holky(tím nemyslim všechny) neříkam že holky nemužou smažit i jine vodvazove hry.:psp::psp::psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 super hra ale hodne lidi to nechape ze je to dobra hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hombre_71 Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 výborná a hlavně opravdu originální hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 jo máš pravdu je to fakt výborná hra....abych se přiznal tak ji hraju skoro každý den..:psp:..prostě žlutá kulička je fakt mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Je to good hra dohrál jsem ji,ale není nej..... Ale taktéž se mi zdá,že toto téma je zbytečné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2009 Taktéž říkám výborná,,, originální a zábavná hra. Ale patapon pro mě lepší.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Taktéž říkám výborná,,, originální a zábavná hra. Ale patapon pro mě lepší.. :) jj patapon je taky dost good ale ja jsem toho nazoru že žlute kuličky jsou borci :psp: :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janota2 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 jj patapon je taky dost good ale ja jsem toho nazoru že žlute kuličky jsou borci :psp: :wohow: ty růžový jsou lepší :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 NN,fialový kuličky ist best....... ALe patapon se mi zdá v mnoha ohledech lepší...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.