Sheva Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Ahoj, pls nevíte jak propojit Xko s komplem??:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 krizenej kabel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Pomocí Windows Media Center ..-> sdílení souborů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sheva Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Pomocí Windows Media Center ..-> sdílení souborů To sem zkoušel, ale PC nějak protestuje..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 jak protestuje ? nejsme jasnovedci... vypis nam chybu... zkus vypnout firewall ... apod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sheva Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Tak už to jde, vypl sem firewall, ikdyž předtím taky, no nevím proč to nešlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 nemas treba nejaky antivir ? (nod smart security apod. ktery obsahuje firewall ? ) protoze treba nod mi blokoval xko ... btw > obcas se mi stava ze se windows media center nechyti i tak... takze obcas musim treba zkusit 2x za sebou zkusit spojit a pak to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sheva Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 JJ, mám ESET Smart Security.....pls nevíš jak se dá připojit Xko na NET, jako normálně na brouzdání.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Únor 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 tak vypni i Firewall nodu protoze mi to tenkrat taky blokoval .. musel sem mit vyplej i ESET i windows firewall ... --- jj nikde je tu topic mmntik hodim odkaz ;) edit >tak tady je http://console-forum.net/showthread.php?p=518349#post518349 ale na 64bit systemech nefunguje... aspon me pod vistama 64 bit nejel ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sheva Odesláno Únor 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2009 Já mám vistu, 32 bit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w1z1 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Prosimte Firewall NODu nevypínej. Jen tam nastav pravidlo pro xbox. Jen co se dostanu domu na kompl tak napíšu přesnej postup kde, co a jak nastavit. A standardní instalace NODu automaticky ten win FW vypíná. Takže postup: Otevřeš okno NODu, najedeš do nastavení a dáš personální firewall. V pravé čísti okna klikneš na nastavit pravidla a zóny. Otevře se okno se seznamem procesů s povolením, nebo zákazem přístupu na net. Tam buď už budeš mít, nebo přidáš "windows media player network sharing service" a povolíš komunikaci pro wmpnetw.exe. To je celé. Další a dle mého názoru mnohem lepší je nastavit firewall do interaktivního režimu, pak se bude NOD ptát zda má procesu povolit přístup pokaždé když se někdo, nebo nějaký proces bude pokoušet jít z netu k tobě, nebo od tebe na net. Ze začátku to může být otrava, ale umožní ti to vytvořit vlastní pravidla a pak už se ptá jen minimálně. Tohle nastavení provedeš přes strom pokročilého nastavení NODu. Na položce "Personální forewall" si jen vybereš "Interaktivní režim" a je to hotovo. Kdyby to nebylo úplně jasné tak klidně pošli PM a nebo sem můžu hodit screeny s nastavením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petan080 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Může mi někdo stručně říct, jestli půjdou sledovat filmy (divx + titulky) co mám v PC na harddisku přes xbox? Propojení s Media centrem mám funkční, zatím jsem to pořádně netestoval (nebyl čas), ale nechci ztrácet čas něčím co nebude fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mattts90 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 K čemu je to propojení s PC vlastně dobré? Jde jen o sdílení nebo můžete třeba i hrát Multiplayer hry? Jeden na PC druhý na XBoxu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petan080 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 O tom pochybuji. Mě jde hlavně o sledování filmů. K čemu je to propojení s PC vlastně dobré? Jde jen o sdílení nebo můžete třeba i hrát Multiplayer hry? Jeden na PC druhý na XBoxu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Baltazar1468623462 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Jo, je to proste "jen" na sdileni hudby, fotek filmu atd.. a tusim, ze i na internet muzes presmedia center (browser) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petan080 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 ale s divxem mám asi smůlu, co? Jo, je to proste "jen" na sdileni hudby, fotek filmu atd.. a tusim, ze i na internet muzes presmedia center (browser) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 proc vsak xbox normalne umi divx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petan080 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Jo debatu jsem tady četl, ale mě by připadlo jednoduší propojit kabel xbox s pc a pouštet to z toho. BTW: nejde mi přehrát i video (avi) z fotáku (propojuji to přímo kabelem, ne ze flesky), nabídlo to stažení nějakého kodeku, ale přehrávání nelze. Podle mě s tím ten kodek vůbec nesouvisel, psalo se tam něco o ipodu (?) proc vsak xbox normalne umi divx ale s*ere pes, stejně to nebude umět titulky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ALEX2121 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 no aby ti jeli divx tak si musis stahnout codec, ale titulky ti pojedou tak maximalne ze budes mit hardsub, .srt titule asi nezprovoznis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Petan080 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 jasně, to je vopruz vkládat titulky do každého videa... no aby ti jeli divx tak si musis stahnout codec, ale titulky ti pojedou tak maximalne ze budes mit hardsub, .srt titule asi nezprovoznis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Baltazar1468623462 Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 jasně, to je vopruz vkládat titulky do každého videa... A nejen to, stve me, ze xbox nemana stahnuti kodeky na .mkv (Matroska) a vetsina HD filmu je prave v .mkv, takto musim kazdy film kdovi jak dlouho prekonvertovavat na mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Sheva
Ahoj, pls nevíte jak propojit Xko s komplem??:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.