407sw Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2009 Poradte s navigacemi zdravim potrebuju poradit co se tyce navikgaci do auta. Jakou znacku mi doporucite? zajima me jak je to s aktualizaci map a jejich cenou. Co jsem videl tak mapy pro TomTom stoji cca 3k coz se mi zda fakt hodne. hodila by se mi nejaka navigace s cenoiu kolem 7k a aby ty mapy nebyly moc drahy nejlepe zdarma. :D Citovat
conter Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2009 řek bych že je dobrý koupit si nějaký PDA nebo MDA ... (nejlépe HTC :angle: ) a s gps modulem samozrejme :lol: pak si jen stahnout cracknutyho tom toma a jedeeeem :D ;) ...rekl bych ze dobra volba... jinak samozrejme muzes si koupit jen samotnou navigaci ale rekl bych ze takhle je to lepsi +kombinace s drzakem a nabijeckou do auta samozrejme :) Citovat
manek100 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2009 souhlasim s conterem sehnat nejake htc s gps modulem a do toho stahnout crackle igo nebo tomtom Citovat
JamesRamone Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 13, 2009 máme Garmin a je to v pohodě... na WF je obrovský topic s mapama pak si stačí jen vybrat... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.