407sw Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Poradte s navigacemi zdravim potrebuju poradit co se tyce navikgaci do auta. Jakou znacku mi doporucite? zajima me jak je to s aktualizaci map a jejich cenou. Co jsem videl tak mapy pro TomTom stoji cca 3k coz se mi zda fakt hodne. hodila by se mi nejaka navigace s cenoiu kolem 7k a aby ty mapy nebyly moc drahy nejlepe zdarma. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
conter Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 řek bych že je dobrý koupit si nějaký PDA nebo MDA ... (nejlépe HTC :angle: ) a s gps modulem samozrejme :lol: pak si jen stahnout cracknutyho tom toma a jedeeeem :D ;) ...rekl bych ze dobra volba... jinak samozrejme muzes si koupit jen samotnou navigaci ale rekl bych ze takhle je to lepsi +kombinace s drzakem a nabijeckou do auta samozrejme :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 souhlasim s conterem sehnat nejake htc s gps modulem a do toho stahnout crackle igo nebo tomtom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 máme Garmin a je to v pohodě... na WF je obrovský topic s mapama pak si stačí jen vybrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.