Luk3z^ Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 dnes mi přišel nový 2,5" sata II disk spolu s ext. boxem....zapojil jsem to ale PC to nenajde..co s tím?... HDD normálně funguje, zkoušel jsem to v PS3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Nemněl u sebe instalační cd? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Nemá se to pri pripojeni pres eSata delat tak, ze nejdriv pripojis eSata a potom az zapnes PC? :) edit: ale asi to bude usb disk což? xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 ^^ bylo CD ale jenom pro win 98... ^ok, zkusim, dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 při resetu PC mi to vypise nejakou chybu kernelu, takze uz jsem 2x preinstaloval PC.... a GameEs ma stejnej problem, tomu to ani po resetu nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luk3z^
dnes mi přišel nový 2,5" sata II disk spolu s ext. boxem....zapojil jsem to ale PC to nenajde..co s tím?... HDD normálně funguje, zkoušel jsem to v PS3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts