Negto Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 V kolika letech jste poprvé kouřili cigarety a kouříte nadále(a co to byly za cigarety)? Já jsem to v životě nezkusil a nechci s tím začít,ale zajímají mně vaše zkušenosti........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Need4s Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 TAky jsem v životě nekouřil a taky kouřit nebudu a nezačnu,vůbec me to nelaka. Místo abych kupoval cigarety si koupim radsi neco lepsiho např.:Novou hru na PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 tak ja sem jeste neskousel ani nechci a to mi je 16 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 taky tak... nechci a ani nubudu kourit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Ja sem měl ve dvanacti modre PETRY a dal mi je muj otec a děda mi dal ve 13ti zkusit doutník......obojí je hnusne a nikdy už nechcu kouřit i když doutník neni zase tak špatnej ale cigarety mě nepřitahujou_______________to spíše alkohol to jsem skusil ve 12ti zelenou a odted si někdy dam když je vhodná příležitost :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 V kolika letech jste poprvé kouřili cigarety a kouříte nadále(a co to byly za cigarety)?Já jsem to v životě nezkusil a nechci s tím začít,ale zajímají mně vaše zkušenosti........... tak jako hodne lidi jsem to uz vyzkousel ale muj nazor na to je: a)nici to zdravi b)nema to zadnou chut c)stoji to docela dost penez z toho usuzuji ze je to uplna blbost )) ale jsem rad ze jsem to vyzkousel, a zjistil co je to za blbost..:roll: jinak poprve jsem to vyzkousel asi v 9 a to bylo taky naposledy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Ja sem měl ve dvanacti modre PETRY a dal mi je muj otec a děda mi dal ve 13ti zkusit doutník......obojí je hnusne a nikdy už nechcu kouřit i když doutník neni zase tak špatnej ale cigarety mě nepřitahujou_______________to spíše alkohol to jsem skusil ve 12ti zelenou a odted si někdy dam když je vhodná příležitost :wohow: Tobě táta dal ve 12 cigarety a ve 13 děda doutník? Podle mě si se potom probudil a měl si ruku v kalhotech. Teď asi urazim všechny kuřáky.......... Cigarety jsou sra*ka, která stojí 80,- Kuřáci mi nijak nevaděj, jen nemusim jejich přístup k cigaretám. Já bych je úplně zrůšil, vymazal, vymítil.....:) Kouřit jsem zkoušel, kdo taky ne? Neřikám, že mi to nechutná, jen prostě nechci bejt jsko ostatní ve škole, co si myslej, že jsou tvrdý, když si zapálej. Když už se potřebuju nějak uklidnit, tak si zajdu pro žvejkací tabák. btw: jsem zvědavej jestli sem napíše nějakej kuřák:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 1 v zivote a nikdy vic :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 tak já sem to zkusil když mi bylo 16..ale to je tak všechno a kouřit nebudu..( ted mi napsal můj kámos: já no tak poprví ve 4.třídě a byly to silný davidovky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grinderwolf Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 poprvé jsem zkusil cigaretu asi v 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 je mi 14 nekouřim a ani nechci. asi tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 V 13.:)nekouřím je to hnus a jeste drahy.Pořádnej Kubánskej doutník to je jeny.:D, ale na to už se nikdo neptá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Nikdy a neplánuju to a to mi je 15, ale možná doutníky:cheesygrin:....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mareckin Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 ja v 10 měl první cígo a potom az v 13 a od téé doby nikdy víc je to pěkná sra*ka,to si radši koupim Gram tráví:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 parkrat jsme to zkusil ale zadnou zancku only samo zabaleny btw je to hnus nikdy kourit nebudu jsou to mrdky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 To jsem byl ještě malé štěňátko, ale je to s*ačka, už nikdy víc. Drahá s*ačka. Hnusná... blé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dekaard Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 teda jako musim rict ze je lepsi byt zavislej na igach nez na chlastu..jinak cigaro sem mel v 15 letech ae doutnik v 11 vanilkovej mnamka xD.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 PRvni cigareta v 13. letech pak pauza. Nasledne shlednuti filmu Costantine mi dalo novou chut pro ciga. je to poste takovy antistres kdyz si skrtnete benzinakem polouchate metal a v hobe mate zvaro. nechapu lidi co to odsuzujou je o volba kazdeho z nas. Zadnych nasledku se nebojim nakej plicni melanom ci rakovina a podobny svinstva se dostavujou a po vezsim zasvineni organismu coz pokud nemam depku nehrozi. Jediny pozitivum je to ze me to zabije driv nez neco jinyho a nebudu si pak jako starej dedula v 90 valet zadek na gauci a nemoci si uztrit pozadi a byt zavisli na okoli to bych porste nevydrzel. Jinak preferuju cerveny marlborky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max_007 Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 kuraci nech kuria dalej aspon nam co nekurime ostane na dochodok v statnej kase :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Nekourim a nekouril sem..cigara sem zkusil..nechutnaj mi je to hnus...to si za ty prachy radsi koupim pivsona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 První bylo kolem 8 na táboře kdy sem zkusil krátký startky kašlal sem pak asi tejden říkám to je svinstvo... ale teď? Je lepší kouřit aktivně než být jak se říká "pasivní kuřák" každý den.. Na něco se umřít musí. Je mi jedno kdo si co myslí a co říká, je to na lidech je to jejich život a jejich volba, já stím nehodlám přestat. Lucky Strike :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bagster Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 asi v 11 cigara mi nic nerikaj radsi si dam shishu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Poprvý sem kouřil když mi bylo dvanáct-byly o Petry pak Malrboro,Camel.........vydrželo mi to asi dva měsíce a pak už nikdy.Snad jen kámoš mi nedávno nutil cigáro když sme byly v hospodě-byl už teda pěkně ožralej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 kouřím hodně kouřím rád.začal jsem na červenejch máčkách a luckinách, teď občas startky ale spíš tabák...nevim jestli bych si měl připadat jako nějakej tvrďák ale tenhle styl života mi vyhovuje.neni nad to dát si kafe a cigára... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 moje babi kdyby nekourila tak si muze koupit treba ferrari a ja sem to parkrat zkusil ale neni to k nicemu a jenom to nici zdravi a este bych za to mel platit to si radsi koupim naky umd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.