Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

V kolika letech jste poprvé kouřili cigarety?

Negto

Recommended Posts

• Odpovědi 99
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Guest rey5757

Ja sem měl ve dvanacti modre PETRY a dal mi je muj otec a děda mi dal ve 13ti zkusit doutník......obojí je hnusne a nikdy už nechcu kouřit i když doutník neni zase tak špatnej ale cigarety mě nepřitahujou_______________to spíše alkohol to jsem skusil ve 12ti zelenou a odted si někdy dam když je vhodná příležitost :wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V kolika letech jste poprvé kouřili cigarety a kouříte nadále(a co to byly za cigarety)?

Já jsem to v životě nezkusil a nechci s tím začít,ale zajímají mně vaše zkušenosti...........

tak jako hodne lidi jsem to uz vyzkousel ale muj nazor na to je:

a)nici to zdravi

b)nema to zadnou chut

c)stoji to docela dost penez

z toho usuzuji ze je to uplna blbost ))

ale jsem rad ze jsem to vyzkousel, a zjistil co je to za blbost..:roll:

jinak poprve jsem to vyzkousel asi v 9 a to bylo taky naposledy :)

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Ja sem měl ve dvanacti modre PETRY a dal mi je muj otec a děda mi dal ve 13ti zkusit doutník......obojí je hnusne a nikdy už nechcu kouřit i když doutník neni zase tak špatnej ale cigarety mě nepřitahujou_______________to spíše alkohol to jsem skusil ve 12ti zelenou a odted si někdy dam když je vhodná příležitost :wohow:

Tobě táta dal ve 12 cigarety a ve 13 děda doutník? Podle mě si se potom probudil a měl si ruku v kalhotech.

Teď asi urazim všechny kuřáky..........

Cigarety jsou sra*ka, která stojí 80,- Kuřáci mi nijak nevaděj, jen nemusim jejich přístup k cigaretám. Já bych je úplně zrůšil, vymazal, vymítil.....:) Kouřit jsem zkoušel, kdo taky ne? Neřikám, že mi to nechutná, jen prostě nechci bejt jsko ostatní ve škole, co si myslej, že jsou tvrdý, když si zapálej. Když už se potřebuju nějak uklidnit, tak si zajdu pro žvejkací tabák.

btw: jsem zvědavej jestli sem napíše nějakej kuřák:)

Odkaz ke komentáři

PRvni cigareta v 13. letech pak pauza. Nasledne shlednuti filmu Costantine mi dalo novou chut pro ciga. je to poste takovy antistres kdyz si skrtnete benzinakem polouchate metal a v hobe mate zvaro. nechapu lidi co to odsuzujou je o volba kazdeho z nas. Zadnych nasledku se nebojim nakej plicni melanom ci rakovina a podobny svinstva se dostavujou a po vezsim zasvineni organismu coz pokud nemam depku nehrozi. Jediny pozitivum je to ze me to zabije driv nez neco jinyho a nebudu si pak jako starej dedula v 90 valet zadek na gauci a nemoci si uztrit pozadi a byt zavisli na okoli to bych porste nevydrzel.

Jinak preferuju cerveny marlborky

Odkaz ke komentáři

První bylo kolem 8 na táboře kdy sem zkusil krátký startky kašlal sem pak asi tejden říkám to je svinstvo... ale teď? Je lepší kouřit aktivně než být jak se říká "pasivní kuřák" každý den.. Na něco se umřít musí. Je mi jedno kdo si co myslí a co říká, je to na lidech je to jejich život a jejich volba, já stím nehodlám přestat. Lucky Strike :love:

Odkaz ke komentáři

kouřím hodně kouřím rád.začal jsem na červenejch máčkách a luckinách, teď občas startky ale spíš tabák...nevim jestli bych si měl připadat jako nějakej tvrďák ale tenhle styl života mi vyhovuje.neni nad to dát si kafe a cigára...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu