klomfar Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Nevíte náhodu v čem je problém? Vždycky když se chci lognout tak mi to napíše že sem se přihlásil a hned na to že mě odpojili... Nevíte někdo co s tim???:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajapápá Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 nemas to nahodou riply? (vetsinou to ma koncovku CSO) stahni si jinou neoripovanou hru :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klomfar Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Vidíš to mě nenapadlo to checknout... Kámoš řikal ISO tak mi nenapadlo se na to podívat... No jo důvěřuj ale prověřuj... Tak du hledat ISO... Dík:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajapápá Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 jj podivej se na pspisoz.com tam je to best :) (tady na CF je to taky.... ale tam to hned najdes :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 klomfar Odesláno Únor 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 jj už to mám a v pohodě... ještě jednou dík.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
klomfar
Nevíte náhodu v čem je problém? Vždycky když se chci lognout tak mi to napíše že sem se přihlásil a hned na to že mě odpojili... Nevíte někdo co s tim???:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts