Mrkej_Na_Drat Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Zdarec,ptám se jak mám na zdroj z PC zapojit vypínač,mám modrý,hnědý,bílý a černý drát. Přívod napájení ze zásuvky jsou modry (nula) a hnědy (faze). Přívod napájeni do PC zdroje jsou bily (nula) a černy (faze). Jenže vypínač má vývody popsány 1,2 a P1 a P.2. Vím že 1 a P1 jsou napevno spojeny vevnitř vypínače a 2 a P.2 se sepnou jen když zapnu vypínač. Takze jeden spínací pár kontaktů vypínače bude spínat modry a bily a druhy bude spinat hnědy a černy. Ale nevím jestli má být natrvalo spojený dvě nuly a nebo dvě fáze?? Neptal bych se vás,ale už 3 krát jsem vyhodil pojistky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mrkej_Na_Drat
Zdarec,ptám se jak mám na zdroj z PC zapojit vypínač,mám modrý,hnědý,bílý a černý drát.
Přívod napájení ze zásuvky jsou modry (nula) a hnědy (faze).
Přívod napájeni do PC zdroje jsou bily (nula) a černy (faze).
Jenže vypínač má vývody popsány 1,2 a P1 a P.2.
Vím že 1 a P1 jsou napevno spojeny vevnitř vypínače a 2 a P.2 se sepnou jen když zapnu vypínač.
Takze jeden spínací pár kontaktů vypínače bude spínat modry a bily a druhy bude spinat hnědy a černy.
Ale nevím jestli má být natrvalo spojený dvě nuly a nebo dvě fáze??
Neptal bych se vás,ale už 3 krát jsem vyhodil pojistky :-D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts