TOMFX Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Poslední dobou vubec nevim co stáhnout za filmy nic mě nenapadá ani nevim kde bych to mohl hledat tak vás prosím aby ste doporučily nějaký filmy např: něco o o lidech věku 14-15 s části prostředí školy... ale ne pri prci prcičky :D pak nějakej dobrej horor ukterýho bych se i bal ptž dnešní horory sou jen otom kdo tam nejbrutalnějc zemře pak nějakou parodii dobrou mon znamou nechci hlavně scary movie a třeba něco co ste ted viděli a dost se vám to libilo.. takže děkuju za každou radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommyjeans Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Ej viděl jsem ukázku na Transformers 2 - Pomsta poražených ukazka cca 30 s. ale uplne husty hned sem si to chtěl najít hold premiéra je až 26.6.09 v ČR tak se toho asik tak brzo nedočkám. :) trailer - http://www.youtube.com/watch?v=ZBuvhc43SCc&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johan1468622339 Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 kdo huli ten umi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
smajlik.jarda Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 tak doporucuju gympl:), pak horror mno to nwm potom epic movie a me dost zaujal fil zlocinec, kult hakoveho krize Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 zkus treba ja legenda dost dobrej fil a nebo iron man se mi taky libil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eridan Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Jako parodii ti doporučuju film Johny English, hlavní role Rowan Atkinson :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 no v poslední době se dívám spíš na klasický filmy takže já doporučuju Noc na Zemi nebo Kafe a Cigára, ale co by se ti líbilo spíš je Big Lebowski to je dobrá sranda... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Jestli mohu doporučit koukni sem (spíše na forum): http://console-forum.net/showthread.php?t=46284 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMFX Odesláno Únor 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Mno všechny zminovane filmy sem viděl.. spíš něco malo známnnějšího.. asi je dost filmů co schanim ale prostě nevim jak hledat.. docela by mě zajimal třeba film o klukovi 14-15 let prostě co se zabouchne do holky v bruběhu filmu se ten vztach mezi nima vytváří :D vyděl sem ted malej manhattan docela sem se pobavil a dost si zavzpomínal na moji první lásku :D tak hledám ted něco podobnýho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
407sw Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 ja pred nakou dobou vidal Wanted mrte filmek, dal jako horor pad do tmy ci jezero smrti, jinak starej dobrej rambo ci hvedny valky taky nezklamou. ALE nejvic to doporucuju triologie KMOTR uplne nej filmek co jsem kdy videl zvlast part 1. jeste jeden film me napad Constantine ten proste zeru co se lasky tyce tak film nwm ale knizka mladi v hajzlu (je na foru ke stazeni) mi vydrzela fakt dlouho a rehtal jsem se kazkou chvily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 jo pad do tmy je mazec film a nebo zkus psí vojáci taky docela dobry ale je to takovy chvilkama az umely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.