Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Doporučte pls nějaký filmy...

TOMFX

Recommended Posts

Poslední dobou vubec nevim co stáhnout za filmy nic mě nenapadá ani nevim kde bych to mohl hledat tak vás prosím aby ste doporučily nějaký filmy např:

něco o o lidech věku 14-15 s části prostředí školy... ale ne pri prci prcičky :D

pak nějakej dobrej horor ukterýho bych se i bal ptž dnešní horory sou jen otom kdo tam nejbrutalnějc zemře

pak nějakou parodii dobrou mon znamou nechci hlavně scary movie

a třeba něco co ste ted viděli a dost se vám to libilo..

takže děkuju za každou radu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno všechny zminovane filmy sem viděl.. spíš něco malo známnnějšího.. asi je dost filmů co schanim ale prostě nevim jak hledat.. docela by mě zajimal třeba film o klukovi 14-15 let prostě co se zabouchne do holky v bruběhu filmu se ten vztach mezi nima vytváří :D vyděl sem ted malej manhattan docela sem se pobavil a dost si zavzpomínal na moji první lásku :D tak hledám ted něco podobnýho...

Odkaz ke komentáři

ja pred nakou dobou vidal Wanted mrte filmek, dal jako horor pad do tmy ci jezero smrti, jinak starej dobrej rambo ci hvedny valky taky nezklamou. ALE nejvic to doporucuju triologie KMOTR uplne nej filmek co jsem kdy videl zvlast part 1.

jeste jeden film me napad Constantine ten proste zeru

co se lasky tyce tak film nwm ale knizka mladi v hajzlu (je na foru ke stazeni) mi vydrzela fakt dlouho a rehtal jsem se kazkou chvily

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu