Jonny Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 Čau lidi mám doma LIPS, ale ty songy co tam jsou se nedaj zpívat nevíte někdo jak tam dostat svojí hudbu, ale ne jen do freestylu, ale aby tam byly i slova. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Únor 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2009 nejde to nejde to :( pouze stahnout z Live za microsoft points ty co tam sou jina moznost neni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 to jako fakt?to jsou podvodnici diky za info,jsem si myslel ze pichnu k xku mobila a ta hudba tam pofrci o stosest skoda no:ziped: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 to jako fakt?to jsou podvodnici diky za info,jsem si myslel ze pichnu k xku mobila a ta hudba tam pofrci o stosest skoda no:ziped:njn na druhou stranu to je jasny ze tam nemuzes dat svoji pisnicku,preci jenom je to trosku jinak s nastavenim,hra u ty pisnicky musi udelat(nebo ta pisnicka uz musi mit)predem nastavenej text atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 njn na druhou stranu to je jasny ze tam nemuzes dat svoji pisnicku,preci jenom je to trosku jinak s nastavenim,hra u ty pisnicky musi udelat(nebo ta pisnicka uz musi mit)predem nastavenej text atd. no to je fakt by to xko ani lips nestihalo nadruhou stranu je blby ze tam pisou muzete si importovat vlastn pisnicky atd. no nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 no to je fakt by to xko ani lips nestihalo nadruhou stranu je blby ze tam pisou muzete si importovat vlastn pisnicky atd. no nevimfakt jo? tak to bud myslelsi asi z xlive(to vis reklama:)) nebo proste kecali nak:roll:jako vzdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 fakt jo? tak to bud myslelsi asi z xlive(to vis reklama:)) nebo proste kecali nak:roll:jako vzdy nn to bylo v letaku jrc fakt nekecam:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Únor 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 no ty si tam svojí hudbu můžeš dát, ale nezobrazuje ti to texty a z těch songů co tam jsou je dobrej akorát Umbrella od Rihanny a Jay-z jinak tam jsou i vykopávky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 15, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=39543 LOCK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jonny
Čau lidi mám doma LIPS, ale ty songy co tam jsou se nedaj zpívat nevíte někdo jak tam dostat svojí hudbu, ale ne jen do freestylu, ale aby tam byly i slova. Dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts