brizap Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 ZDravím,poridil jsem si tuto hru kvuli hrani po internetu s kamosema,tak sem se tesil ale asi zbytecne,po uspesne registraci sem se priúpojil na první hru,ale vzdycky kdyz me zabijou tak se mi objevi disconnet from server,a nebo kdyz hraju treba dyl jak 5 minut:( myslite ze je to spatnym nastavenim routeru mam Di-524,kdybyste nekdo vedel co s tim tak prosim mi odpovezte ,dekuju za vase rady :psp::idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 ZDravím,poridil jsem si tuto hru kvuli hrani po internetu s kamosema,tak sem se tesil ale asi zbytecne,po uspesne registraci sem se priúpojil na první hru,ale vzdycky kdyz me zabijou tak se mi objevi disconnet from server,a nebo kdyz hraju treba dyl jak 5 minut:( myslite ze je to spatnym nastavenim routeru mam Di-524,kdybyste nekdo vedel co s tim tak prosim mi odpovezte ,dekuju za vase rady :psp::idea: 1. špatné nastavení routeru 2. malej signál 3. blbej server ... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Únor 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 1. špatné nastavení routeru2. malej signál 3. blbej server ... :roll: 1.no prave ja navim jakto ze je spatne vse bezi OK az na hrani her,u notebooku taky bezi pekne 2.singanl 100%-90% 3.ne serveru jsem zkousel asi tak 20 nez me to prestalo bavit :( takze to bude asi zdrada routeru ale nevim jaka :( ,signal chitam bez problemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 zeptej se kámošů třeba ti poradí ale něco podobného se mi stalo.. a byla chyba v serveru.. pak jsem se připojil na jinej a hned to faralo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poloprase Odesláno Únor 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 malej signal urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brizap Odesláno Únor 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 hraju tesne vedle routeru ale i tak to dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.