Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Guitar Hero a Rockband

JarinoRS

Otázka

ahoj, vlastnim Guitar Hero:World tour s origo gitarou a mam otazku ohladne mikrofonu - mal by ist headset ako mikrofon, ale ked ho zapojim do gitary tak mi ho hra nedetekuje, tak ako je to vlastne? takisto mam otazku ohladne portu na gitare, tam, kde je tlacitko na spojenie s Xkom je za zaslepkou RJ11 konektor (modem), na co to sluzi? a posledna otazka, bude mi fungovat gitara aj na Rockband? niekde som cital, ze mikrofony z LIPS na Rockbande funguju, na Guitar Hero nie? aspon mi ich nedetekovalo...

Dakujem aj za ciastocne odpovede

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Gitara ti bude fungovat ako na Rockband 1 tak aj 2... (omnoho lepsia seria ako Guitar Hero) ...

Pokial chces pouzit headset ako mikrofon, potrebujes k tomu joystick a k nemu pripojeny headset...

A na poslednu otazku ohladom konektoru ti neviem odpovedat, nakolko som ho nikdy nepouzil...

Odkaz ke komentáři

• 0

dakujem. povedz mi prosim ta, ktory idiot vymyslel, ze v gamepade bude headset fungovat ako mikrak a v gitare nie??? ved toto nema absolutne logiku, takto som si mohol naraz hrat aj spievat :D

staci mi stiahnut AC-DC Live Rock Band Track Pack alebo potrebujem aj povodny Rockband?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu