Moderators Zinglbee Odesláno Únor 15, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2009 Pomocí tohoto schéma nainstalujete do vašich Vistech 32bit nebo 64bit podobu známého OS Macu. Schéma se pak upravovat dále, stačí si stim trošičku pohrát;) Já už mám nainstalováno, vyzkoušeno a teďkon testuju. Upozorňuju: Před instalcí Mac os X si zálohujte original Vista theme!! Celý tutoriál je dělám pro Windows Vista - 32Bit i 64Bit, takže né, jestli se mě někdo zeptá jestli to je i pro 64Bit! Download: Instalace:http://www.vistaosx.net/download.htm Rocket Dock:http://www.edownload.cz/sw/rocketdock/ Stack Docket:http://rocketdock.com/addon/docklets/1791 Leopard pro Mac:http://orcinsen.deviantart.com/art/Black-Leopard-3D-Dock-v-2-0-90525999 - Toto jsem zatim nepoužil a nestrádám po tom. Tutorial: 1) Nainstalujte Theme a vyplníme jak to mám na screenu. A restartujeme počítač. 2) Po zapnutí by nám měl najet Mac OS, jestli se nenačte tak ho zapněte manuálně, ve výběru theme, nebo na něj dvakrát klikněte. Mělo by to vypadat takhle. 3) Nainstalujte Rocket dock. Dále pak si stáhněte Stack docklet, rozbalte a vložte složku StackDoclket do složky Docklets v instalačním adresáři RocketDocku. C:/Program files/Rocket Dock/Docklets/ V nastavení docku pak doporučuji zvolit volbu ukládat nastavení do .ini souboru. Konečná podoba: The end Já jsem stim neskončil, ještě stim budu, ale pracovat. Jak jsem řekl, Leoparda jsem nepoužil - zkusim to. Zatim se mi to jeví jako velké plus pro mé Visti po designové stránce, v nastavení docku, jsem nastavil nejvyšší kvalitu pro ikony, počítač se tím nespomalil, pracuje stejně rychle. Jediný co neni domyšlený je, když chcete minimalizovat okno, tak vám tam vždycky skočí ikonka - kde se má zobrazovat atp. Nakonec řikám, že to je parádní theme, vystřídal jsem jich už dost a 90% znich vždycky spomalily počítač, tento ovšem ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 16, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Refresh Přidán návod + screeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeliki Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 btw, ak by mal niekto záujem o niečo podobné pre xp, je tu FlyakiteOSX (a ak to tu uz bolo, ospravedlnujem sa) download:http://www.flyakiteosx.com/download/ screenshoty:http://www.flyakiteosx.com/screenshots/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 mám akorát dotaz, jak to odinstaluju, jako jakejkoli program??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 23, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Odinstaluješ Rocket dock, ve windowsech poté dáš Vista theme. Ale Pozor! než nainstaluješ Mac OS X tak si musíš Vista theme někam uložit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Odinstaluješ Rocket dock, ve windowsech poté dáš Vista theme. Ale Pozor! než nainstaluješ Mac OS X tak si musíš Vista theme někam uložit. dík;)...jo a jinak to je supr theme:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rosta8 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Mám ještě jednu otázku. Jak odinstaluju ten program z prvního kroku??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 23, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Ten potom nemusíš odinstalovat, stačí si zapnout original Vista theme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Můžeš sem dát prosím ještě screeny, jak vypadají okna a tak? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 23, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Piggi, pozdě:) právě jsem si přeinstaloval celej comp;) btw: vypadá to stejně jako normální Mac. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 To nevadí, ale stejnak moc díky! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 24, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Doufám, že to pomohlo;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Jak mam dat ten rocketdock dolu ? myslim misto "startu" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 27, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Je to v nastaveni Rocket Docku, jestli v pravo, dole nahoře atp. To nastavení je v té liště, která ti naběhla - jak řikáš, že jí chceš dólu. Když to přejedeš tak tam je napsáno "Nastavení RocketDocku" Je tam takové kladívko,..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 no to sice udelam ale mam tam v pozadi ten Mac "start" Asi mi furt nerozumis nebo co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 27, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Tak si dej tem Mac start dólu...... Normálně v tom nastavení je, kde se má RockeDock ukazovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 Pod na icq lol xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Nejde mi stáhnout ta vistaosx pro 32 bit s SP1. Mediafire píše, že už to tam není a mirror taky nefunguje. Nemohl byste to někdo prosím upnout? EDIT: Tak na mediafire už to frčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2009 můžu se zeptat jak se zálohuje původná téma?:D thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 9, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 C:/Windows/Resources/Themes/ Odinstalace tohohle - zapneš instalačku a odinstaluješ mac theme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Odkaz na instalaci nefunguje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Už jsou dávno nové skiny, stačí hledat na googlu .. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 NOOB dotaz - jak dám start lištu nahoru? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Odemknout taskbar, vemeš jí myší a dáš nahoru :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Já to zkoušel tahat a nešlo to :D Ale neodemknul sem to xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.