slavista1974 Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 nevíte,jestli se dá někde sehnat nová zakladní deska,mám jí v ha**lu,oprava by stála 2500-3000,to mi přijde docela dost,to radši koupím novou konzoli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sheva Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 No nevím jestli se dá sehnat, ale jestli jo bude to pálka, to si radši kup nové Xko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 16, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 No novou asi nesezenes , max z nejakeho nefunkcniho boxu . Ale ty odchazi skoro vzdy prave kvuli desce :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slavista1974 Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 když bych koupil xbox,kterej má problém s chlazením,pomůžu si tim?nevíte někdo,budu rád za každou i malou radu či pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 nova deska ti nepomuze protozene nebudes Vedet KEY co je v desce a nebudes moct spoofnout mechnaiku pro tu desku "KEY v mechanice je stejnej jako KEY na desce, od toho tam ty KEY sou aby sedeli" takze deska ti je k hovnu jedine poslat do MS oni daj novou a nahrajou do ni potrebnej KEY ale myslim ze tohle neni moznost pro tebe :). CO ti odeslo vubec na desce ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slavista1974 Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 ani nevim,je to v čudu,jestli tomu dobře rozumim,když koupim novej a budu chtít vyměnit flashlou mechaniku ze starýho,tak mi to nepůjde kvůli tomu keyi,či co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 ano rozumíš tomu dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slavista1974 Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 tak to koupim novýho a tady toho někde udám,mám tam flash,tak uvidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
slavista1974
nevíte,jestli se dá někde sehnat nová zakladní deska,mám jí v ha**lu,oprava by stála 2500-3000,to mi přijde docela dost,to radši koupím novou konzoli
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts