Pooky Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Pls chtelbych abyste mi poradili nejake rpg na psp.Mám rádr hry kde běhám, plním questy,zabíjím potvory,Vylepšuju se atd ... jen nejaka hra ? aspon podobna diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Ja newím,zkus si zahrát crashe,daxtera,Gta,Gangs of london............ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Reese Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Ja newím,zkus si zahrát crashe,daxtera,Gta,Gangs of london............ jezisi co to meles on mysli normalni rpg a ty mu poradis takovy nesmysli:roll: skus final fantasy,dungeons lords toto sou jen 2 z nemala rpg na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Já jsem mu poradil hry,které splňují toto Mám rádr hry kde běhám, plním questy,zabíjím potvory,Vylepšuju se atd A to my musíš dát za pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Zkus God Of war to je dobrý a nebo prince of persia ale god of war je lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pooky Odesláno Únor 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Díky skusim stahl sem daxtera a zda se v poho.Skusim i ostatní final fantasy sem hral a uz me nebavi diky za radu moc sem psp nepouzival a ted me to nejak chytlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 PSP - God of War: Chains of Olympus - Hades http://www.youtube.com/watch?v=HRWyzl-pBo4 PSP Prince of Persia revelations :wohow::wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Reese Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Já jsem mu poradil hry,které splňují toto A to my musíš dát za pravdu ale svim dotazem jasne naznacil rpg typu ghotic nebo diablo,,, vsechny hry cos vyjmenoval bavi me a ja osobne rpg nesnasim:-D takze to tak rpg zas nebude:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Ale psal,že je Daxter v poho,tak mám pravdu................... LoL kašli to:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Reese Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 daxter je fajn hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngelF Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Pokud máš rád akční RPG tak skus Dungeon Siege:Throne of Agony nebo Untold Legends. Jinak třeba Star Ocean, Final Fantasy nabo tahovou Jeane de Arc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Dungeon Siege, Untold Legends 1 a 2, Silverfall co mě tak bavily a z PSX zkus třeba Diablo,Vagrant story, final fantasy 7,8,9 :bash::psp::bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogga Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 urcite zkus dungeon siege throne of agony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Nebo aspoň Monster Hunter Portable Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Z RPG na PSP urcite nejradeji Crisis Core: FF VII. Pak Star Oceany, co tedka vysly 2 dily zaroven, jsou taky fajn. Tales of Eternia a Valkyria jsou uz trochu postarsi, ale rozhodne maji neco do sebe. Kazdej doporucuje Dungeon Siege, neni to spatna hra, ale me moc neuhranula. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fruckin Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Dungeon Siege mě taky nějak moc nedostala... doporučuju vše co je v příspěvku nademnou + Vallhala Knights 1,2 a Warriors of the lost empire... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Já jsem mu poradil hry,které splňují toto A to my musíš dát za pravdu A jak se v GTA vylepšuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 urcite god of war, prince of persia a ratchet and clank size matters Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liquid Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Ja newím,zkus si zahrát crashe,daxtera,Gta,Gangs of london............ co mají tyto hry společného s RPG žánrem :roll: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ath0- Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 hele nvm jak ostatni ale myslim ze sem patri i star wars the force unleashed :) tam se clovek taky vylepsuje :D a jinak i battlefront svym zpusobem i kdyz vic me bavila jednicka jak dvojka a byla snad i lepsi na ovladani aspon podle me teda :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 podle me nejlepsi RPG MONSETER HUNTER , UNTOLD LEGEND 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Darkdivh Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 skus silverfall na pc to zas tak dobry neni ale na psp je to vyborny je to mix rubacky a rpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 silverfall jsem zapomel zkus no a jeste vallhala knight 2 to je taky docela dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.