playerPS Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Ahoj, mám takový malý problém u SSX mi nejdou některé závody spustit jeto asi jen 8 závodů ale dost to štve když tam mam samí zlatý a 8x nehranou misy.Myslíte že to muže být riplé.A nemáte nějakou verzy která funguje dal bych za ní všechny crdts (ale musí my tam jít i save).Díky mam CFW 5.00 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 mno moc jsem nepochopil co myslis ale jestli ti to neva tak ti muzu poslat adresu na 100% save :D riple si myslim ze to urcite neni :D proc by asi ripovali zavod :) GL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Únor 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 mno moc jsem nepochopil co myslis ale jestli ti to neva tak ti muzu poslat adresu na 100% save :D riple si myslim ze to urcite neni :D proc by asi ripovali zavod :) GL 100% save nechci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Únor 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Nejdou spustit nektere zavody (vzdy pri loadingu se to sekne) jsou to vzdy ty stejne, ostatni mam dohrane a u tehlech se to vzdy sekne.Zkousel jsem stahovat i verzi od marek 2080, ale to same, nevite co s tim prosim,thx a crdts vás neminou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danny 767 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 nejdou spustit nektere zavody vzdy pri loadingu se to sekne jsou to vzdy ty stejne ostatni mam dohrane a u tehlech se to vzdy sekne. zkousel jsem stahovat i verzi od marek 2080 ale to same nevite co s tim prosim,thx a crdts vás neminou Mám ten samý problém,jak nahrávám nějakou trať tak se to sekne a PSP se mi vypne.Naštěstí to není jen jedna hra,která je na toto téma:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 skus pretaktovat na 333 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 skus pretaktovat na 333 Nepomáhá to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 normálně si to stáhni znova a save ti zůstane... a dany 767: to se mi stává taky... nermálně to zase zapni a při načítání na nic nemačkej!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 tady mas moje uploady je tam 100% funkci ssx a klikni na thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Únor 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Díky všem za rady, ale nic nepomaha, kamosum se stava to sami a taky jim to nepomaha.Nemate nekdo save, ze bych to skusil spustit pres nej jsou to porad ty sami mise, neni to pokazde jina. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 díky všem za rady ale nic nepomaha kamosum se stava to sami a taky jim to nepomaha nemate nekdo save ze bych to skusil spustit pres nej jsou to poradty sami mise neni to pokazde jina me to dela taky ... me se psp nevypne jen se sekne a musi se vypnout.... Vzdycky u nekterejch zavodu v SSX legends .... Mam verzy ,ktera ma 222Mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Únor 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 me to dela taky ...me se psp nevypne jen se sekne a musi se vypnout.... Vzdycky u nekterejch zavodu v SSX legends .... Mam verzy ,ktera ma 222Mb Ja vyzkousel uz 5 verzi a vsechny to sami :cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 no skus si ten save dat do pc a pak v psp smazat a nebo si uložit všechny věci do pc a naformátovat kartu a stahnout tu hru znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Reese Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 no ja mam ssx a ta ma 624 mb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Únor 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 no ja mam ssx a ta ma 624 mb A odkud to prosimnte mas tolik mista bych za to i objetoval, hlavne aby to slo Tak ted jsem stahl verzi co ma 1,3Gb a stejne to nejde :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.