hluchanma Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Je dobré si k ps3 dokoupit dalk.ovladač Blue ray disc remote control black,nebo stačí dual shock k ovládání či levnejší verze?Děkuji:bash::roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 To by sis mel uvedomit ty, co je pro tebe lepsi. Pres ovladac je ovladani filmu pochopitelne pohodlnejsi. Popravde ani nevim, co chces slyset. Jestli budes na filmy koukat hodne a ten ovladac vyuzijes, klidne si to kup. V opacnym pripade si vystacis se sixaxisem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Avenger Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 přesně tak, naopak i na dálce jde ovládat každá hra ale zajisté na něm hrát nebudeš :) já ho mám a hojně využívám, sixaxis je neohrabaný ale samozřejmě se to s ním také dá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yazi Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 a jak dlouho tam vydrzi baterka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Avenger Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 to nemáte doma ovladač? :)) zcela normálně v závislosti na kvalitě baterie a na frekvenci ovládání - zkrátka jako obyčejný ovladač na tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 armyk Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 podle mě zbytečnost, jelikož SIXAXIS a DS3 jsou bezdrátové tak ovladač speciálně na filmy ztrácí smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maxakapsa Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Mam ho doma a je bezvadnej ( samozrejme original ne nakej sunt od druhovyrobcu ). Na prehravani filmu idealni, oproti sixaxis se da drzet pro pohodlne ovladani jednou rukou a pro drahou polovicku je to taky prirozenejsi. No ale to je snad jasny kazdemu, dneska ma doma ovladac na tv snad kazdy :D . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiří Vašků Odesláno Únor 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2009 blu ray ovladač je špičkovej sixaxis využívám jen na hraní ono taky na poslouchání hudby neno koukání na film je pohodlnější než sixasis:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Únor 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2009 podle mě je to úplná zbytečnost vyhazovat peníze za nějakej dálkovej ovladač já teda když si chci pustit film tak najedu v XMB menu DS3 a kliknu jenou na X a DS3 vypnu kvůly tomu kupovat speciální ovladač je fakt zbytečnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mirod7174 Odesláno Březen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2009 podle mě je to úplná zbytečnost vyhazovat peníze za nějakej dálkovej ovladač já teda když si chci pustit film tak najedu v XMB menu DS3 a kliknu jenou na X a DS3 vypnu kvůly tomu kupovat speciální ovladač je fakt zbytečnost Stojí něco přes pětikilo a je to vymazlenej ovladač. Když mi má PS3 sloužit i jako přehrávač filmů na DVD/BD, chci ho ovládat jako člověk, a ne jako nějaká zmatená vopice. To by mi mohl za chvíli někdo tvrdit, že obraz na 30cm úhlopříčce stačí a velká obrazovka s FullHd je zbytečnost, protože na děj filmu to nemá vliv ... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hluchanma
Je dobré si k ps3 dokoupit dalk.ovladač Blue ray disc remote control black,nebo stačí dual shock k ovládání či levnejší verze?Děkuji:bash::roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.