pojik Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Je to cvičení co je zakroškované propiskou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Welcome to my home! I am really happy that you came here and I hope that you didn’t have any problems on road. I left the city because of my work, so I’ll give you some information. Please don’t go to a garage and to our cottage. Don’t use the toilette on the top floor (it is broken). In the ground floor, there is a room where I have my pets. I’d be happy if you feed them once a day. In this house is lot of things to do. You can for example watch TV, use a computer to check your mails, swim in a pool etc. There is nobody who would disturb you, so I hope that you will enjoy it here! I will be back on Saturday, so see you in 5 days! nevim jak to ma bejt dlouhy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamikaze211 Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Cviceni 1. You can always watch tv or play some games on computer Remember not to go out with my dog Dont go out without key and remember to lock my flat Food can be found in a refrigerator and stove pots below Parents always come around the third hour so if it came from the home when you alone, call me and I come when I can. ten poslech to asi tezko udelam .. nemam tu nahravku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pojik Odesláno Únor 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 to od Luk3z^ je dobre ale kratke takže mu pošlu 500cr ale bude stačit tak další už nepište. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Lol, takže on se ti s tim - s prominutím - sere a ty mu nakonec dáš jen polovinu slibovaných creditů ( Ano, JSOU to jen blbé credity, ale jde o princip :) ) ? BtW - Pokud jsem správně četl, tak je tam napsáno, že to má být krátké, jako nějaky vzkaz. Srry, za OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pojik Odesláno Únor 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 j ale jeden odstavec za 1000cr je dost tech 500 mě příde akorát ale to je hold názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 Já neřešim, jak dlouze to napsal, já řeším, že se ti na to nevybodl, ale fakt místo tebe do toho pár minut dal a nakonec dostane půl odměny. Už ze zdvořilosti, je to divný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pojik Odesláno Únor 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 jak už jsem psal není přesně podle mych představ ale stačí proto půl odměny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 kluci klid, 500 sem, 500 tam... :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.