majk Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 ahoj obal neopren. už mám ale potřeboval bych doporučit nějaké pevné pouzdro pro převoz diky:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 ahoj obal neopren. už mám ale potřeboval bych doporučit nějaké pevné pouzdro pro převoz diky:roll: tady to je pěkné a učiné ... ;) http://www.tambazaar.cz/store/goods-19005-277-speed-link-carry-case-for-psp-slim-amp-lite-black-psp.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Únor 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 no to vypada slibně diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 hoj tohle pouzdro je taky dobré je od firmy logitech : cena okolo 250-300kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 majk Odesláno Únor 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 to jsem puvodně chtěl -Logitech PlayGear Pocket Slim,ale ač se to zda nemožné či co praská a to dost nedoporučili mi ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 to jsem puvodně chtěl -Logitech PlayGear Pocket Slim,ale ač se to zda nemožné či co praská a to dost nedoporučili mi ho. Ten Logitech je fakt už pro "Hráče", hraje se v pouzdře .. to někomu vyhovuje, někomu ne.. Na ty cesty jak říkáš, ti stačí to co sem posal, a to bohatě ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Horvy Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 xD zajdi do Globusu za 90 Kč tam maj pevný obyčejný obal mám ho 2 roky je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 xD zajdi do Globusu za 90 Kč tam maj pevný obyčejný obal mám ho 2 roky je super Jo, přesně. U těch pouzder fakt hlavně nejlevnější, stejně to vyjde na stejno. Máš jedno jestli máš za 90 Kč z globusu nebo 500 Kč Logitech, stejně ho za rok vyhodíš a koupiš nove, ať je značkove nebo ne ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 xD zajdi do Globusu za 90 Kč tam maj pevný obyčejný obal mám ho 2 roky je super Taky potvrzuju, to z Globusu mám a je super. Za ty prachy a je úplně stejné jak pouzdro za 300kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tOM1468622861 Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 ja mam takovy latkovy case ''kufricek'' :D drzi to tvar aje to ok. vejdou se tam i UMDcka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest rey5757 Odesláno Únor 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2009 ja mam takovy latkovy case ''kufricek'' :D drzi to tvar aje to ok. vejdou se tam i UMDcka skoro to same MAM TAKY sice je trošku z tvrdší hmoty a NENI TO sice zrovna levna zaležitost(cca 500kč) ale jinak se opravdu vyplati maš tam otvor i pro svoje umdecka a MS navic je teměř nerozbytnej a taky vodotěsnej. DOPORUČUJI :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
majk
ahoj obal neopren. už mám ale potřeboval bych doporučit nějaké pevné pouzdro pro převoz diky:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts