Luk3z^ Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 MÁM video ve formátu MKV a dal jsem ho převést přes program mkv2vob, ale ve výsledném souboru je posunutý zvuk...co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dkor Odesláno Únor 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2009 Ahoj, taky jsem dlouho resil tento problem. Vcera mi poslala jedna chytra hlava "Wasill" navod a uz to funguje. Tak ho sem vlozim a snad to pomuze i tobe. Použij program tsmuxer. Přidej film,zaškrtni video a zvukovou stopu kterou chceš použít, odškrtni.Při původním dabingu netřeba nic víc nastavovat.Když máš náš dabing tak třeba kliknout na video složku a dole odškrtni change fps a zmen na 25. Pak si dej výsledek m2ts nebo ts, mělo by fungovat oboje. Jde o to, že film v HD má FPS (snímky za sekundu) 24, ale dabing může být použitý z DVD, které má 25 FPS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lomax Odesláno Únor 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2009 Jenze tohle neni problem v fps, ale v delay zvuku...pokud se prehrava mkv v pc tak video v 23976 a zvuk (vetsinou z dvd) 25000, tak to prehrava v poho. prehravace si to umi nastavit...pokud delas mkv pro popcorny a podobny hdtanky, tak si musis nejakou stopu prevyst na stejny fps...kdyz to je rozdilny fps a prehravas to v hdtanku, tak se zvuk skube (kazdych +-10sek) jinak nastaveni delay zvuku udelas taky mkvmerge. v mpc si otevres video a audio zvlast a pak posouvas audio az ti bude sedet. zapises si hodnotu v ms. to pak napises do mkvmerge... je to celkem jednoduchy...koukni se na hdforum mas tam navody, programy, filmy...atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Luk3z^
MÁM video ve formátu MKV a dal jsem ho převést přes program mkv2vob, ale ve výsledném souboru je posunutý zvuk...co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.