Cartman182 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 :arrow:Souhlasíte s tímto topicem ? :arrow:Jeho účel je takový , že sem budeme dávat góly , které jsou podle nás nejlepší,samozrejmě ty , které jsme setrlily my . :arrow:Natáčet můžete třeba moblním telefonem , pak nahodit na youtube , nebo na nějaký jiný hosting . ( možná je i program na natáčení na psp ) Já zatím ničím nepřispěju , teprve se PEs učím a tak všechny moje goly sou spise haluze Pokud by se topic nelibil adminum , tak klidne smazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Dobrý topic..........dřív tady proběhla 2 kola týhle soutěžě.....dokonce o ceny.....každej ukázal svůj best gól a pak se dalo veřejně hlasovat.... viz http://console-forum.net/showthread.php?t=1180&highlight=sout%EC%9E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Nešlo by něco takovýho udělat i ve Fifě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Ale tahle věc se řešila v PES09 topicu už. A halvně, proč to natáčet mobilem a pak dávat na net. To je příšerná kvalita! Zvlášť když v PES09 se góly daj ukládat a pak se ze složky Savegame daj vybrat jenom ty replaye. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 tak pokud to nechcete dávat , tak at se to smaze , jen mě to tak napadlo a zkusil sem to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest rey5757 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 ted mam psp v opravě a tak sem svuj best goal nemohu dat ale bylo to z decem za chelsea v zapase proti barce v LM asi z 35metru dustal deco míč a vystřelil nadherně se točící ranu ktera skončila od břevna v síti golmana kterej jenom otočil hlavou a komentatorova reakce byla best goal!! :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.