Cartman182 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2009 :arrow:Souhlasíte s tímto topicem ? :arrow:Jeho účel je takový , že sem budeme dávat góly , které jsou podle nás nejlepší,samozrejmě ty , které jsme setrlily my . :arrow:Natáčet můžete třeba moblním telefonem , pak nahodit na youtube , nebo na nějaký jiný hosting . ( možná je i program na natáčení na psp ) Já zatím ničím nepřispěju , teprve se PEs učím a tak všechny moje goly sou spise haluze Pokud by se topic nelibil adminum , tak klidne smazat Citovat
will Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2009 Dobrý topic..........dřív tady proběhla 2 kola týhle soutěžě.....dokonce o ceny.....každej ukázal svůj best gól a pak se dalo veřejně hlasovat.... viz http://console-forum.net/showthread.php?t=1180&highlight=sout%EC%9E Citovat
ferniii Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2009 Nešlo by něco takovýho udělat i ve Fifě? Citovat
sysasysa Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2009 Ale tahle věc se řešila v PES09 topicu už. A halvně, proč to natáčet mobilem a pak dávat na net. To je příšerná kvalita! Zvlášť když v PES09 se góly daj ukládat a pak se ze složky Savegame daj vybrat jenom ty replaye. Citovat
Cartman182 Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 17, 2009 tak pokud to nechcete dávat , tak at se to smaze , jen mě to tak napadlo a zkusil sem to Citovat
Guest rey5757 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2009 ted mam psp v opravě a tak sem svuj best goal nemohu dat ale bylo to z decem za chelsea v zapase proti barce v LM asi z 35metru dustal deco míč a vystřelil nadherně se točící ranu ktera skončila od břevna v síti golmana kterej jenom otočil hlavou a komentatorova reakce byla best goal!! :bash: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.