sk8ers Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Dobrý den Včera mně přišla nová mechanika Samsung SH-S223F a chtěl bych si udělat kopie mých xbox 360 orig. her aby mně pak šly hrát na flashnutem xboxu ale nevím jak to mám udělat.prosim poradte mi děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Podle mě, když máš flashnuté xko, tak ti na něm jdou jak palenky tak i origa ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 tak si to chce třeba vypálit a origa prodat nebo si nechce ničit originály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 tak si to chce třeba vypálit a origa prodat nebo si nechce ničit originály Se hned nezblázni:dozey: Tak mu poraď chytráku. EDIT: Tady to máš. http://console-forum.net/showthread.php?t=25092 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 já se nezbláznil já jsem jen uvedl důvod proč si to chce asi vypálit jinak tady je návod http://console-forum.net/showthread.php?t=25092 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 truXik Odesláno Březen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Ahojte. Prosim vas jak se da hra xbox 360 zkopirovat z DVD na HDD pocitace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 31, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2009 Delas si srandu ? Odkaz na navod mas nad sebou v prispevku :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sk8ers
Dobrý den
Včera mně přišla nová mechanika Samsung SH-S223F a chtěl bych si udělat kopie mých xbox 360 orig. her aby mně pak šly hrát na flashnutem xboxu ale nevím jak to mám udělat.prosim poradte mi děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts