xUltimate Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Zdary, právě jsem si domluvim, že si nechám flashnout xko. Ale nevim, jesli si mam nechat flashnout lite-on za 1000kč, nebo si tam mám nechat dát samsunga a ten flashnout za 2200kč. Ani při jednom neztratím záruku. Prý je rozdíl ve čtení her, samsung je čte lépe nebo co. Jak to tedy je a co je lepší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Je to na tobě podle financí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Je to na tobě podle financí... Takže je to celkem jedno, co? Prej se hry načítájí líp na samsungu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Takže je to celkem jedno, co? Prej se hry načítájí líp na samsungu. No jde o to že je tam rozdíl 1 tisíc a to už je dost.O načítání nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Takže je to celkem jedno, co? Prej se hry načítájí líp na samsungu.hele sice sem samsung nemel ale mam flashnly lite on a sem spokojenej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Platí to, že když ti vymění mechaniku, tka se tam dá dát ta stará, takže ti platí záruka, pokud se neporuší pečeť. Když si necháš přeflashovat mechaniku, tak záruku strácíš, protože zpátky do liteon původní FW nenahrajes, protoze nejde získat. Ale šel bych do toho flashe liteon, sám ho mám, přece jenom 1000 je docela dost. Kámoš reklamoval xbox s flasnutou liteonkou a v pohode mu to vzali.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Platí to, že když ti vymění mechaniku, tka se tam dá dát ta stará, takže ti platí záruka, pokud se neporuší pečeť. Když si necháš přeflashovat mechaniku, tak záruku strácíš, protože zpátky do liteon původní FW nenahrajes, protoze nejde získat. Ale šel bych do toho flashe liteon, sám ho mám, přece jenom 1000 je docela dost. Kámoš reklamoval xbox s flasnutou liteonkou a v pohode mu to vzali.... FW se do lite-on už vrátit dá. Právě jsem mluvil s jedním týpkem z prahy, kterej to dělá ve velkym ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 jj a kdyztak nechci delat reklamu ale doporucuju uzivatele katalizatora,delal mi flash lite on za 600 s postou:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jedy Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 jj a kdyztak nechci delat reklamu ale doporucuju uzivatele katalizatora,delal mi flash lite on za 600 s postou:D Taky se přidávám k doporučení, sice jsem si od katalizatora nenechával flashovat Xbox, nýbrž mi čipoval Wii a musím uznat, že tomu opravdu rozumí ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 tady není co řešit ... chceš 100% zaruku ... vyměna ... chceš mít 50% zaruku tak flash ... ale nic nevim o tom že by se flash lite on dal dát zpět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Minulý týden jsemsi nechal flashnout lite-onku, jsem naprosto spokojený. 100% reference patří Kanalizátorovi, rychle jednal, dobrá domluva a ještě ti k tomu dá hru =) Jel jsem za nim z Ústí do Prahy, nechtěl jsem to posílat poštou :) a v Praze jsem počkal půl hoďky a už mi ho nesl zpátky.. Great job :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts