Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Rada - Vyměnit mechaniku, nebo flashnout lite-on?

xUltimate

Recommended Posts

Zdary,

právě jsem si domluvim, že si nechám flashnout xko. Ale nevim, jesli si mam nechat flashnout lite-on za 1000kč, nebo si tam mám nechat dát samsunga a ten flashnout za 2200kč. Ani při jednom neztratím záruku. Prý je rozdíl ve čtení her, samsung je čte lépe nebo co. Jak to tedy je a co je lepší?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Platí to, že když ti vymění mechaniku, tka se tam dá dát ta stará, takže ti platí záruka, pokud se neporuší pečeť. Když si necháš přeflashovat mechaniku, tak záruku strácíš, protože zpátky do liteon původní FW nenahrajes, protoze nejde získat. Ale šel bych do toho flashe liteon, sám ho mám, přece jenom 1000 je docela dost. Kámoš reklamoval xbox s flasnutou liteonkou a v pohode mu to vzali....

Odkaz ke komentáři

Platí to, že když ti vymění mechaniku, tka se tam dá dát ta stará, takže ti platí záruka, pokud se neporuší pečeť. Když si necháš přeflashovat mechaniku, tak záruku strácíš, protože zpátky do liteon původní FW nenahrajes, protoze nejde získat. Ale šel bych do toho flashe liteon, sám ho mám, přece jenom 1000 je docela dost. Kámoš reklamoval xbox s flasnutou liteonkou a v pohode mu to vzali....

FW se do lite-on už vrátit dá. Právě jsem mluvil s jedním týpkem z prahy, kterej to dělá ve velkym ;)

Odkaz ke komentáři

Minulý týden jsemsi nechal flashnout lite-onku, jsem naprosto spokojený. 100% reference patří Kanalizátorovi, rychle jednal, dobrá domluva a ještě ti k tomu dá hru =) Jel jsem za nim z Ústí do Prahy, nechtěl jsem to posílat poštou :) a v Praze jsem počkal půl hoďky a už mi ho nesl zpátky.. Great job :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu