michalsws Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Nevíte nekdo kde je presne navod na wxp?dekuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 siki Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 navodu aj downloadu a vseho mozneho je tu na foru myslim dost kdybys hledal tak najdes ale je to uplna zbytecnost na psp protoze tam v podstate nemuzes vubec nic delat ;) jinak pouzij tlacitko hledat a nekde mezi psp homebrew to najdes EDIT ale myslim s tim FW je ti zbytecne hledat pokud mas to co v podpisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 michalsws Odesláno Únor 17, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 navodu aj downloadu a vseho mozneho je tu na foru myslim dost kdybys hledal tak najdes ale je to uplna zbytecnost na psp protoze tam v podstate nemuzes vubec nic delat ;) jinak pouzij tlacitko hledat a nekde mezi psp homebrew to najdesEDIT ale myslim s tim FW je ti zbytecne hledat pokud mas to co v podpisu to jede prečs internet browser ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kundrata12 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Jo jde to přes browser.Já jsem to udělal podle návodu přes youtube,ale nejde mi to.Nevím proč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
michalsws
Nevíte nekdo kde je presne navod na wxp?dekuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts