AngerCZ Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Předem se omlouvám, jestli tady neco takovýho je, ale opravdu jsem to nenašel. Stahnul jsem si Siphon Filter v cso. Při startu se mi ukaze The game.... bla bla bla a chyba 80000104. Nikde se tu oni nepise. A jestli jo, tak jsem lama. Diky za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cvak01 Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Zkus v recovery menu nastavit noumd nebo boot.bin na jinou hodnotu...ale spis mas spatny iso protoze sifon jede v cf v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AngerCZ Odesláno Únor 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 to uz jsem zkousel, porad to nejde. Bude to asi tim isem :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 mas v mechanice UMD? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AngerCZ
Předem se omlouvám, jestli tady neco takovýho je, ale opravdu jsem to nenašel. Stahnul jsem si Siphon Filter v cso. Při startu se mi ukaze
The game.... bla bla bla a chyba 80000104. Nikde se tu oni nepise. A jestli jo, tak jsem lama. Diky za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts