Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RRoD minulostí?

Falifaxis

Recommended Posts

Mezi majiteli Xboxu 360 asi není moc takových, kterým by jejich milovaná konzole alespoň jednou nezamrzla, v tom horším případě se na ní rozsvítily tři červená světýlka a muselo se k hardwarovému doktorovi. Microsoft si je těchto problémů samozřejmě vědom a pilně pracuje na tom, aby bylo procento poruchových kusů v oběhu co nejnižší a samozřejmě stále vylepšuje reklamační servis. "To, co se s poškozeným Xboxem po přijetí na reklamaci stane, je osazení tím nejposlednějším hardwarem, který je v současné době k dispozici a montuje se do nejnovějších modelů. Technologie samotná se samozřejmě neustále vylepšuje a i když nepřidáváme teraflopy a gigaflopy, tak alespoň pracujeme na šetrnějších modelech, které nespotřebují tolik energie, jsou méně hlučné a podobně. Člověk vlastně dostane zpátky úplně nový stroj, který má stejnou tak maximálně krabici a mechaniku, ale vše uvnitř se kompletně změní," prozrazuje Aaron Greenberg pro časopis Edge. Rovněž si myslí, že to nejhorší s aférou "Red Ring of Death" je konečně minulostí. "Vždy šlo pouze o to zjistit příčinu a odstranit ji, nic jiného. Nyní už víme co způsobovoalo tak časté rozbíjení Xboxů a můžeme se posunout k dalším případným problémům. Troufám si říct, že to nejhorší už je za námi, ale víme, že tam někde venku je stále několik málo systémů, které jsou vlastně časované bomby a dříve či později se prostě rozbijí. I tento problém ale určitě bude brzy zcela vyřešený." Fajn vědět...

zdroj: hrej.cz

hmm? tak co myslíte, že by nočnímůra každého Xboxaře je už pominuta?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je ale kravina... je fakt ze s novymi chisety a chlazenimi uz je to mensi procento ale RroD bude vzdycky. jednou MS udelal tak nahovno architekturu a ta zustane az dokonce vyroby, na odstraneni RroDu by musel udelat uplne novou skrin, pridat i aktivni chlazeni a zmenit cele rozvrzeni motherboardu

Odkaz ke komentáři

Falifaxis: Klídek :) Jelikož informaci jsem věděl už předtím, tak jsem se jen chtěl podělit o svůj názor na věc, na který ses jen tak mimochodem ptal 8) Takže znova - já nemyslím, že noční můra xboxařů pominula, protože to, že od teď možná dělají lepší verze neznamená, že ty, co máme doma, neodejdou do křemíkového pekla. Tudíž to muhehe nebylo mířeno směrem tvým, anóbrž směrem k Microsoftím PR pracovníkům, kteří poměrně blábolí, což je ovšem norma :)

Odkaz ke komentáři

• 6 months later...
Kdyby ta záruka na RROD byla doživotní tak pak by se fakt nikdo bát nemusel :D Ale tohle je jen plácání do neznáma. Nikdo neumí udělat něco, co by se nikdy nerozbilo...

teď si docela odporuješ :D když řikáš, že nikdo nemůže udělat něco co by se nikdy nerozbylo,tak by byli asi blbý, kdyby dávali doživotní záruku ne??:D ale souhlasim, Rrod tu bude pořád, i kdyby jen malinké %, tak bude, taky to nemusí být jenom chybou HW, když se o xko někdo dobře nestará a spoléhá na "keci" od MS :)

Odkaz ke komentáři

teď si docela odporuješ :D když řikáš, že nikdo nemůže udělat něco co by se nikdy nerozbylo,tak by byli asi blbý, kdyby dávali doživotní záruku ne??:D

Prosim vas.. myslete jako vyrobce... Proc vyrobit neco, co vydrzi 20 let?(napr. pracka) Kdyz to muzu udelat tak na 5 let aby si zakaznik za 5 let koupil dalsi? Tedka mi reknete ze to tak neni.. :D Ukazte mi dneska nejaky vyrobek co vydrzi urcite vic nez 10 let...

Odkaz ke komentáři

Prosim vas.. myslete jako vyrobce... Proc vyrobit neco, co vydrzi 20 let?(napr. pracka) Kdyz to muzu udelat tak na 5 let aby si zakaznik za 5 let koupil dalsi? Tedka mi reknete ze to tak neni.. :D Ukazte mi dneska nejaky vyrobek co vydrzi urcite vic nez 10 let...
jj to sem taky zapoměl dodat, že výrobci v uvozovkách dělaj šmejdy :D to co řikáš je pravda,hlavně je to logický
Odkaz ke komentáři

Něco na tohle téma jsem na nějakém foru četl. Kdo ví, třeba výrobci dávají něco, co se spustí jako časovaná bomba po záruce a přestane ti to fungovat. Takových diskusí je na internetu ale plno :D

Tak to ne.. :D ale jde o to z ceho to vyrobis zejo? :D Pokud to udelas z plastu za 5$/kg plastu nebo 15$/kg plastu (priklad.. )

Stejny je to u silnicich. Proc myslite ze se ve velkych mestech nenajdou diry v asfaltu? Protoze maji penize na kvalitnejsi :D V mensich mest maji min penez a proto tam daji i mene kvalitni.. (taky priklad...)

Odkaz ke komentáři

Tak to ne.. :D ale jde o to z ceho to vyrobis zejo? :D Pokud to udelas z plastu za 5$/kg plastu nebo 15$/kg plastu (priklad.. )

Stejny je to u silnicich. Proc myslite ze se ve velkych mestech nenajdou diry v asfaltu? Protoze maji penize na kvalitnejsi :D V mensich mest maji min penez a proto tam daji i mene kvalitni.. (taky priklad...)

né asi jako tady u nás,město šetří,dává sem asfalt na h...o a za měsic ho musej spravovat a pak to tady na silnici vypadá, jak po bombovém útoku :D sry za OT
Odkaz ke komentáři

né asi jako tady u nás,město šetří,dává sem asfalt na h...o a za měsic ho musej spravovat a pak to tady na silnici vypadá, jak po bombovém útoku :D sry za OT

Diky za exemplarni priklad :D

Proste RROD byl, je a bude :D A kdyby ne RROD tak jiny problemy... Jediny co muzou delat je minimalizovat problemove konzole. Ale je to blbost ze tohle neudelali jeste pred spustenim xboxu do prodeje.

Odkaz ke komentáři

To ano, ale MS asi neplanovali aby sa im konzole kazili este v zarucnych lehotach...to by boli naozaj "na hlavu" :)

Odkaz ke komentáři

To ano, ale MS asi neplanovali aby sa im konzole kazili este v zarucnych lehotach...to by boli naozaj "na hlavu" :)

tak samozrejme, to se jim pak hodne prodrazi (posta, oprava atd atd) Proto to chteji jenom prehoupnout prez tu zarucni dobu a pak uz to nechaji :D Protoze jim to pak nebude lezt do penez :D

Odkaz ke komentáři

3 roky zaruka na RRoD a E74.....chyba po zaruke = nova konzola :D

stim že když je po záruce a budeš mít nějakou z těchto chyb neznamená automaticky nová konzole. Tady na foru ti to za pár stovek někdo opraví. Sice ti to odejde tak či onak někdy ale nějakej ten čas ti sloužit bude úplně v pohodě...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu