Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recenze na ipa.smajl.eu za credity

Sim3to

Recommended Posts

Takže, nabízím každému kdo napíše nějakou smyslu plnou, avšak krátkou rencenzi k nekterým z her co jsou na tomhle serveru. Tak odměním podle kvality a délce. (50-150 credits). Ale pozor, musite psat s diakritikou (háčky a čárky)

priklad recenze, ktera je optimalni :

hra labyrinth je velice populární a relaxační hra, která zaujme snad každého hráče, hra je udělaná ve stylu dřevěného bludiště s kovovou kuličkou, kterou musíte dostat přez překážky v podobě černých propadlin neboli "dír". Jakmile dostanete kuličku na určené místo, které poznáte čtverečkovaným kolečkem. Na výběr je několik level packů, můžete se setkat jen s třevěnýmy překážkami nebo jen s propadlinami kde si nemužete o žadný kousek dřeva odpočinout. Přeju Vám příjemné hraní

Recenze mi posilejte prez PM a jako zahlavi PMka napiste o jakou hru jde.

Pod kazdou z recenzi uvedu vas nick, ktery je tady na foru, nebo ktery mi napisete...

(pokud by nejaky majitel na tuhle stranku jeste nemel ucet na stahovani tak at mi napise)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu