Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Takže, nabízím každému kdo napíše nějakou smyslu plnou, avšak krátkou rencenzi k nekterým z her co jsou na tomhle serveru. Tak odměním podle kvality a délce. (50-150 credits). Ale pozor, musite psat s diakritikou (háčky a čárky)

priklad recenze, ktera je optimalni :

hra labyrinth je velice populární a relaxační hra, která zaujme snad každého hráče, hra je udělaná ve stylu dřevěného bludiště s kovovou kuličkou, kterou musíte dostat přez překážky v podobě černých propadlin neboli "dír". Jakmile dostanete kuličku na určené místo, které poznáte čtverečkovaným kolečkem. Na výběr je několik level packů, můžete se setkat jen s třevěnýmy překážkami nebo jen s propadlinami kde si nemužete o žadný kousek dřeva odpočinout. Přeju Vám příjemné hraní

Recenze mi posilejte prez PM a jako zahlavi PMka napiste o jakou hru jde.

Pod kazdou z recenzi uvedu vas nick, ktery je tady na foru, nebo ktery mi napisete...

(pokud by nejaky majitel na tuhle stranku jeste nemel ucet na stahovani tak at mi napise)

• 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu