Sim3to Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Takže, nabízím každému kdo napíše nějakou smyslu plnou, avšak krátkou rencenzi k nekterým z her co jsou na tomhle serveru. Tak odměním podle kvality a délce. (50-150 credits). Ale pozor, musite psat s diakritikou (háčky a čárky) priklad recenze, ktera je optimalni : hra labyrinth je velice populární a relaxační hra, která zaujme snad každého hráče, hra je udělaná ve stylu dřevěného bludiště s kovovou kuličkou, kterou musíte dostat přez překážky v podobě černých propadlin neboli "dír". Jakmile dostanete kuličku na určené místo, které poznáte čtverečkovaným kolečkem. Na výběr je několik level packů, můžete se setkat jen s třevěnýmy překážkami nebo jen s propadlinami kde si nemužete o žadný kousek dřeva odpočinout. Přeju Vám příjemné hraní Recenze mi posilejte prez PM a jako zahlavi PMka napiste o jakou hru jde. Pod kazdou z recenzi uvedu vas nick, ktery je tady na foru, nebo ktery mi napisete... (pokud by nejaky majitel na tuhle stranku jeste nemel ucet na stahovani tak at mi napise) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2009 Porad plati. Uz jsem pridal +/- 7 recenzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2009 Refresh Topic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 Refreshhhhhhhhh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Březen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2009 sry. Spatny tema. omlouvam se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.