coolina Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Už jde JB na 2g ipode Touch bylo by super kdyby někdo už udělal navod diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2009 Už jde JB na 2g ipode Touch bylo by super kdyby někdo už udělal navod diky :) http://www.ipodtouchfans.com/forums/showthread.php?t=139120 zitra mi ma taky dorazit ipod touch, tak jeslti by si to udelal a pak neporadil :) (delej ten SEMI) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolina Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 No moŽna :_d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 uz sem to sem daval kde to je v jednom tematu priste si driv podivej nez neco napises :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolina Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 omg a podle toho youtubu to asi mam udělat? dyt ani nepoznam hned prvni věc co rozbaluje a nikdo to nemuže udělat s obrazka takhle se h**o vyznam a echcu si s ipodem něco udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Mám ho, poradím... x'D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 jezis dyt je to jednoduchy stahnes soubory co sou v tom popisu na youtube, spustis ten redsn0w a tam kliknes na prvni dva cudliky , atd atd tam je popsanej krok po kroku akorat misto 6 kroku udelas 4 a uplne normalne pokracujes tak nevim co tady resite , na youtubku sou 3 pr**le ruznejch videi s 100000000 navodu jak to jailbreaknout neni na tom nic tezkyho :-D :-D :-D :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NexusWright Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 1) Na youtube je půlka z těch videí fake a druhé půlce třeba nejede Cydia. 2) redsn0w o kterém ty mluvíš je tethered... Ten už GUI má... Zatímco redsn0w o kterém mluvíme my, tedy semi-tethered ještě GUI nemá, takže to není zmáčknutí jednoho čudlíku, ale docela dost kroků v příkazovým řádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Hele našel sem jeden vide návod, kterej vypadá tak primitivně, že by to zvládla i opice http://www.youtube.com/watch?v=CN14OTgU--g&annotation_id=annotation_126996&feature=iv ale jak se tady psalo že by tam nemusela jít cydie nebo jak se to menuje, tak mi kdyžtak řekněte, jestli je tenhle jailbreak v pohodě, ale vypadá tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Hele našel sem jeden vide návod, kterej vypadá tak primitivně, že by to zvládla i opice http://www.youtube.com/watch?v=CN14OTgU--g&annotation_id=annotation_126996&feature=iv ale jak se tady psalo že by tam nemusela jít cydie nebo jak se to menuje, tak mi kdyžtak řekněte, jestli je tenhle jailbreak v pohodě, ale vypadá tak. Hmmm vypada jednoduse a je tam i Cydia. Takze dneska vecer jeste napisu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolina Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Ten VOltake jakože vypada celkem lehce....no zkusim to :D ae nejřiv si zalohuju celej Ipod :D Simto co třeba že by si mě dal svoje ICQ a nak bysme to zkusily JB ten 2G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 dyt je to skoro stejny jako tamten redsn0w akorat trochu jinej design a nemusel psat do prikazaku go a /exit jestli si to nekdo podle toho jailbreakne at sem napise jestli muze normlalne vypnout a zapnout ipoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolina Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 tak neceš mi dát na sebe icq prrosimtě?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Ten návod na youtubu (http://www.youtube.com/watch?v=CN14O...996&feature=iv) funguje, dneska jsem to zkoušel. Je to i celkem jednoduchý, akorát u 64 bitový OS je problém s programem libusb, takže doporučuju dělat na 32-bit OS. Jo a iPod se po vypnutí musí bootovat pomocí kompu, jak se tu někdo ptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolina Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 tak na sebe někdo dejte ICQ prosim kdo s tym umí mam ipoda pár dní a howno s tym umím x(...a nebo co :D du an ten voltage když šici říkají že to jde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolina Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 hm tak mam hend problem..jako vždy jak amm vybrat ten IPsW soubor tak mě to napíše že část cesty nebyla nalezena co s tim?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Tohle neni semi JB verze. Ja tedka na mem ipodu teda taky nemam semi, ale mela bejt :/ ale i tak, je to mazec :P pozdeji asi skusim jiny JB navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
coolina Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 už to mam taky :D dou ti na něm hry a aplikace???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Jasný že jdou, jen si stáhni cracklej MobileInstallation.framework pro tvůj FW na Cydii a nainstaluj. Pak si dej do iPoda jednu free app a můžeš dávat i cracklý. :D Kdyžtak moje ICQ v profilu, klidně poradim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.