Morkter Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Cus, chtel bych se zetptat jestli je mozne Downgrade:TA-079 2.82 -> 1.50??? A jestli ano tak jak na to :) Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 ...ano, je to mozne, ale potrebujes si zohnat (kupit z druhej ruky alebo pozicat) originalnu hru na UMD, a totiz GTA: Liberty City Stories neopatchovanu, t.j. taku, ktorej sucastou je upgrade na 2.00 a taktiez potrebujes upgradnut na originalny firmware 3.03, potom sa riad tymto postupom (ked uz budes mat to GTA:LCS s 2.00) :arrow: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7928&start=0 ...jo, a ak si doteraz nepozeral, tak pozri aj do tohto topicu, najdes tam odpovede snad na vsetky Tvoje otazky... :arrow: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330&postdays=0&postorder=asc&start=0 dufam, ze som napisal vsetko spravne... ak by nahodou nie, poopravte ma niekto... 8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Morkter Odesláno Únor 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Tak ze jestli to dobre chapu tak musim nejprve.... upgradovat psp na 3.03...coz bych se chtel zeptat jak na to? A potom se teprve budu ridit podle navado na downgrade... samozrejme az budu mit to GTA: Liberty City Stories Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marley Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Stahni si FW 3.03 z dl.qj.net až si to stáhneš dej to do PSP/GAME/UPDATE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 presne tak stiahni si upgrade na 3.03 napr z qj.net tam to svieti na kazdej stranke eboot.pbp nahras do PSP/GAME/UPDATE/ spustis a mas 3.03 dalej podla toho navodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Morkter Odesláno Únor 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 No.... tak mi to hlasi corrupted file :( tak ze nevim kde je chybka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 miguel75 Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 TO CO STAHNEŠ MUSIŠ DAT DO SLOŽKY V PSP/GAME/UPDATE ALE MUSIŠ TO CO JSI STAHL PŘEJMENOVAT NA EBOOT.PBP A MUSI TO BYT PŘESNĚ TAKHLE MĚL JSEM TAKY TAKOVEJ PROBLEM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bronkobili Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Omlouvám se, možná je to tady zodpovězeno několikrát, ale PSP mám chvilku, co jsem se tady dočetl mi jenom něco naznačilo. Proto se zeptám jednoduše: Co mám dělat ??? Please help me. Díky My PSP: TA-82, IC1003, FW 2.81 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anareus Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Omlouvám se, možná je to tady zodpovězeno několikrát, ale PSP mám chvilku, co jsem se tady dočetl mi jenom něco naznačilo. Proto se zeptám jednoduše: Co mám dělat ??? Please help me. Díky My PSP: TA-82, IC1003, FW 2.81 updateuj PSP na FW 3,03.. to tu bylo receno.. Pote si sezen original hry GTA:Liberty City Stories a downgradeuj.. navod je v tomto topicu :arrow: http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=7928&start=0 stačí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Morkter Odesláno Únor 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 Tak upgrade na 3.03 uz se povedl :) ted jeste sehnat to GTA:Liberty City Stories neopetchovany.... neni tu nekdo z prahy kdo by ho prodal za nejakou slusnou cenu??? Nebo treba jen pucil za 100kc na downgrade :) staci mi to jen na ten downgrade :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bronkobili Odesláno Únor 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2007 Děkuji za tip. Jdu to zkusit, pak už jen sehnat GTA. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Morkter
Cus, chtel bych se zetptat jestli je mozne Downgrade:TA-079 2.82 -> 1.50??? A jestli ano tak jak na to :) Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts