core Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 mozna je tohle tema blbost ale zajimalo by me co maj holky na psp za tapetu a co prave hrajou ja vym divna otazka ale vas to nezajima a proto zakladam tohle tema tak prosim dejte obrazek tapety a nazev hry kterou prave farate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 U nás ve třídě nemá žádna holka psp........... Ale tommy a rey vždy pujčují psp holkám a oni hrajou Loco roco1/2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dexter111 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 kámoš půjčil holkám na pár dnů psp a hned jak mu ho dali tam měl růžový téma........ nechal si to ...... jak nějakej buzíl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Moe Kačenka hraje loco roco a patapona :-D u toho se tak pěkně směje... :-* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Holky, které já znám a pařili měli/mají rády Loco Roco (asi nejoblíbenější titul u něžného pohlaví:D )...ale asi ještě víc GTA VCS a pak je zajímal i Sillent Hill:D. Schéma - to buď neveděli, že se dá měnit a nebo je jim to jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cechomor Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 kámoška ze třídy hraje na mim PSP Loco roco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 mladá hraje Loco Roco a Luxor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 moje segra fara NFS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 a moje holka, kdyz ji pujcuju psp, pari jen GTA LC nebo VC... podle toho ci se ji zrovna podari zapnout :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Ta moje spíš na NDS pejsky, ale hrát ? nuda !!! My děláme trošičku jiné věci xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Heh, tak ta moje je docela nemálo nadržená na Patapona ("půjč mi to a nehraj na tom furt!!!") a někdy jí pustim i Loco Roco... Často hraju taky Monster Hunter Freedom 2 a ona je taková moje psychycká podpora, když mě zrovna někdo killne tak mám takový nutkání hodit s PSP o zeď :lol: tak ona mi tu prohru prostě vynahradí :hide1: (:lol:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Zadnou holku co znam psp nezajima ba na opak jak ho nekdo ma tak je strasnej zavislak xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horvy Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 xD tak to je vždy pujč mi to po smazání her písniček někdy i filmů se jí podaří spustit nfs nebo the sims xD takže mám na segru nervy ale když jí to baví alespoň mám volný pc xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub129 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Zadnou holku co znam psp nezajima ba na opak jak ho nekdo ma tak je strasnej zavislak xD tak s tím souhlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Přesně tak, u nás ve třídě hrajou hlavně LOCO ROCO, pak NFS a KILLZONE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Heh moje kámoška hraje na mím PSP buď GTA VCS a nebo v horším případě NFS Most wanted...v horším proto protože mi vždycky nějaký auta předělá na růžoví :roll: . Jinak holky si myslej že je to blbost:roll: naštěstí pár kámošek uznává že je to nadupaná mashinka ale prej za to 5k nedaj :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klomfar Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Moje kočka je hotová do Loco Roco 1,2 ale koukám že to většina... Ale dá si i GTA a tak... Naštěstí netuší jak na schéma jinak bych to měl růžový hned.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyle Reese Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 ma holka vali rattatouile a juiced 2 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ParadiseCZ Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Mě ve třídě holky dvakrát neberou, ale pujčujou si PSP... A hádejte co hrajou ... Tekkena xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STALKER1468621938 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 u mě ve třídě je to tak že se s kámošema domluvíme třeba na GTA:VCS že zapaříme přes AD-HOC (je nás 5) a jak to skončí? místo toho abys sme to pařili my přes ADHOC to pařej holky :D ( jinak moje holka nejradši paři Loco Roco1-2 a rádá přejíždí lidi v GTA:VCS :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fantej1468622926 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 naše u mě (sem jedinej co ma PSP :D) hrajou spidermana ten je lehkej :D a jednou skusily GoWcko kdyz sme to parily s klukama asi 3ti hodinu a neslo to tak to ty smejdky daly :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 bejvala hrala GTA VCS a prejizdela lidi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilco Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 jak tak koukám....... je tady na foru vůbec nějaká holka ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 u nás pařej GTA VCS, FLASTOUTY :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mačo Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Pochybuju jinak tekkena :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.