markjag Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Prosim ma niekto skusenosti s touto hrou na Custom Firmware 3.03 a vyssie? Ani na jednom som ju nerozbehal. Zapne sa, dam new game alebo options a zase sa jak keby resetne hra.... Dakujem za pomoco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marley Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Asi ti nějak nepomůžu , ale mně to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markjag Odesláno Únor 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 A nemozes mi prosim pomoct tak ze tu verziu co mas upladnes na RS.COM :) . Skusal som stiahnut verzie z nemix.ru aj z tejto stranky, ale obe su rovnake a nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Hele mně to dělalo taky, tada jestli je to to samý :) Zkus potvrzovat koleckem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markjag Odesláno Únor 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 No co dodat. Snad ze sa ospravedlnujem za blby topic :oops: :oops: :oops: :oops: Inac s hrami na kruzok som sa stretol, len tu som to nevidel dole napisane tak ma to nenapadlo ani skusit :) . Sory a dik :> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AngerCZ Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 V poho, ja udělal to samí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Kluci, pamatujte si, že VŠECHNY Metal Geary mají potvrzování kolečekem a křížkem se vracíte zpět. :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markjag Odesláno Únor 20, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Uz budem pametat :) . Ale nelubi sa mi to, viac sa mi pacil Syphon Filter. Cakam teda nadalej na RAinbow Six. Totiz Metal Gear Solid aj Splinter Cell maju cudne ovladanie hraca (kamera nejde tym smerom ktorym hrac ihned). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Únor 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2007 Uz budem pametat :) . Ale nelubi sa mi to, viac sa mi pacil Syphon Filter. Cakam teda nadalej na RAinbow Six. Totiz Metal Gear Solid aj Splinter Cell maju cudne ovladanie hraca (kamera nejde tym smerom ktorym hrac ihned). Nevím jak SC, ale MGS je japonská hra se všemi podivnostmi, genialitou a vychytávkami, takže se nesmíš divit. Kdybys hrál i starší tituly (hlavně MGS pro PS1 a MGS3), tak nejen, že budeš v obraze a k tomu mimo, jak je to úžasná zábava (MGS1 je ale stejně nejlepší :) ) a hlavně si uvědomíš, že skoro všechno, co je ve hře možné vidět, má nějaký důvod a smysl. Jen u MGS2 Kojima san musel frčet na nějakém svinstvu, že tak slibný projekt dokázal zmršit hloupými detaily, a změnami, které hru spíše srážely na kolena. Naštěstí se už dal zjevně dohromady a hry jsou v pořádku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Červen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2007 kuci srry uz se to tu nekde nekdy urcite resilo,ale nenasel sem,muze mi nekdo poradit jak se uklada hra v MGS portable...?fakt nevim a sem z toho uz hotovy,diky moc za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre.11 Odesláno Červen 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2007 pls help,jak se tam uklada save.......diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.