apep Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 DObrý den chtěl jsem se zeptat zda se nedají sehnat plné hry na psp ve formátu pbp???děkuji předem:psp::psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 pbp? Hry na PSP jsou jenom v ISO a CSO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 pbp? Hry na PSP jsou jenom v ISO a CSO. zase super rada :dozey: jsou dema v pbp a on se pta jestli jsou full dema ... Ne nejsou jsou pouze dema... Jestli chces hrat stazene hry a nemas novou desku tak kontaktuj nekoho z mapy flasheru .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 jedině homebrew ty jsou svym způsobem full...vlastně ještě stažený hry z PSN by mohly být .pbp ale nejsem si jistej... ale jestli myslíš originální hry tak ty se vydávají jen na UMD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 zase super rada :dozey:jsou dema v pbp a on se pta jestli jsou full dema ... Já jsem mu psal, že jsou pouze v ISO a CSO a mám pravdu. Máš pravdu, pbp jsou pouze dema, ale né plné hry. Tak nevidím důvod o co ti jde?:blink: Moje chyba byla, že jsem mu to nevysvětlil.....:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Já jsem mu psal, že jsou pouze v ISO a CSO a mám pravdu. Máš pravdu, pbp jsou pouze dema, ale né plné hry. Tak nevidím důvod o co ti jde?:blink: Moje chyba byla, že jsem mu to nevysvětlil.....:roll: jo mas pravdu ze hry sou v iso a cso klidne bys mohl dopsat dax i kdyz se to nepouziva ale treba eboot je i psx hra ne? taky HB hry byvaji pbp ale vetsinou ty dema jenom no jinak co sou na pstore tak by taky mely byt pbp pravdepodobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.