KARySTAL Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Čau lidi, mám takovej dotaz už několikátý dvd v řadě se mi kouslo hned při začátku vypalování. Vypálí se lead-in začne se vypalovat stopa nevypálí se ani 1% a spadne to. Vypaluji v programu Clone CD 5.3.1.3, vypaluji media na notebooku s vypalovačkou MATSHITA DVD-RAM UJ-850S. Zkoušel jsem media značky Verbatim(dovoz Taiwan, Singapore) a Emtec. Na Verbatimi jsem dříve vypaloval bez problémů, až na jednou mi to začalo takhle padat, zkusil jsem Emtec, ty šli, ale začali najednou taky padat. Myslíte, že to může být těmi mrazi, které teďka jsou, měl bych čekat nějakou dobu než začnu vypalovat poté co si media přinesu domů ? Stalo se vám to už taky ? Jaký na to máte názor a kde nakupujete media vy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 no ja osobně kupuji media verbatim z alza.cz 8krat a normalne jsem je mel venku v tasce 30-45minut prsel jsem domu sice byli upe studeny ale to jsem neak nevnimal hodil do compu a vypalil na to normalně hru ktera slape upe v pohode tak nvm no rekl bych ze mas asi neakou divnou vypalovačku,me se taky jednou u jednoho kompu stalo že jsem kouil dvd parkrat na ne neco vypalil a asi po mesici uz na to nechtel palit ani to cist takze nvm no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KARySTAL Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Jako vypalovačka naprosto spolehlivě čte i vypaluje na jake-koliv cd nebo dvd. Ale prave tedka se potykam s problemy u DVD+R DL. No zkusim to vypalit na jinem pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 zkus novej FW k mechanice najit nekde na netu nebo novy ovladace na ni.jestli ti vypaluje ostatni cd a dvd v pohode a sere se jenom u DL tak bude problem urcite v ni a ne v mediich. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mastaogasta Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 je treba zacit pouzivat to co bylo k vypalovani pro x360 vytvoreno, neni to ani verbatimy, ani mrazy ale podelanym clonem. pak je tu 1Otopicu o tom jak nekomu clone oddelal dvdcka. Imgburn4life Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.