Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mrazy a DVD+R DL

KARySTAL

Recommended Posts

Čau lidi, mám takovej dotaz už několikátý dvd v řadě se mi kouslo hned při začátku vypalování. Vypálí se lead-in začne se vypalovat stopa nevypálí se ani 1% a spadne to. Vypaluji v programu Clone CD 5.3.1.3, vypaluji media na notebooku s vypalovačkou MATSHITA DVD-RAM UJ-850S. Zkoušel jsem media značky Verbatim(dovoz Taiwan, Singapore) a Emtec. Na Verbatimi jsem dříve vypaloval bez problémů, až na jednou mi to začalo takhle padat, zkusil jsem Emtec, ty šli, ale začali najednou taky padat. Myslíte, že to může být těmi mrazi, které teďka jsou, měl bych čekat nějakou dobu než začnu vypalovat poté co si media přinesu domů ? Stalo se vám to už taky ? Jaký na to máte názor a kde nakupujete media vy ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ja osobně kupuji media verbatim z alza.cz 8krat a normalne jsem je mel venku v tasce 30-45minut prsel jsem domu sice byli upe studeny ale to jsem neak nevnimal hodil do compu a vypalil na to normalně hru ktera slape upe v pohode tak nvm no rekl bych ze mas asi neakou divnou vypalovačku,me se taky jednou u jednoho kompu stalo že jsem kouil dvd parkrat na ne neco vypalil a asi po mesici uz na to nechtel palit ani to cist takze nvm no

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu