Inpernak Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Ahoj ,chci se zeptat jestli se může do ipodu dávat normál přes usb přes to itunes stažené mp3,mp4 ???nebo to musim jaibreiknout nebo jak se to píše jako u iphonu ?Jo ještě co přesně obnáši a přináší lepšího zvz jailbreik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Jedině přes iTunes program od aplu a jailbreak pro nano není myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Nemusis, normalne je tam das. Jailbreak je na spousteni nelegalnich aplikace treti strany, taky muzes mit svuj vzhled, stahovat bezplatne hry. Mezi minusy patri to, ze iphone je pak pomalejsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Ano,Jailbreak je jen pro iPhone. Na Nano není.. Normálně dáváš mptrojky přes iTunes a videa ve formátu MPEG,kdybys nevěděl..xD..Hodil by se THX..xD Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inpernak Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 ok , tak jsem na váškách jestli si koupit Ipod nano ,ale příde mi to tedy drahý ... a nebo Ipod shuffle ,kapacita 2GB by mi stačila ,ale 8 GB je přece jenom víc :D a nevím jak bych si zvyk nato že bych ani nevedel co si poustim :( Ale zas když je to o 3 litry levnější tak se chci zeptat jestli shuffle a nano jsou po hudební stránce stejně kvalitní ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.