kuba741 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 takze zde je prvni 1.Jak vyndat hdd ze stareho notebooku? Kubovy Pc tutorialy-vyndavani hdd ze stareho… 2.tutec Kubovy Pc tutorialy- Windows 1.cast 3.hacking Kubovy Pc Videotutorialy-hacking 1.cast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exertride Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Sežeň si kameru a začni mutovat, jinak hodně slušné :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Az nekdy najdes tu baterku, tak urcite zjistis k cemu tam byl ten "plisek" :lol:...jinak diky za pobaveni :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 ty si teda srandysta :D ... takhle by to mozna zvladl i muj deda :D ... jinak tutorial celkem k nicemu :D ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Hele dobrý spíš udělej tutorial jak vyndad CMOS baterku ať je větší sranda si pamatuju když sem to dělal u svého HP compaq nx6125 nezapomenu xD určitě má kopec lidí tedle notes tak se jim bude tento ,,tutorial" hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 ja bych rekl ze uplne k nicemu kazdy normalni a trosku vzdealny clovek nebo alespon zamereny na elektroniku spise a nebo alespon co nekdy videl hdd by se k nemu dostal a nejak ho vyndal ven pochopil bych ze by to nezvladla moje sestra nebo mati ale ty tyto veci absolutne nezajimaji......jenze nechapu podstatu tohoto topicu myslim ze na 10 nebo kolik let starem notebooku vysvetlujes jak vyndat hdd :roll: proste uplna zbytecnosti ty se asi doma nudis sorry ze te tady tak buzeruju ale tak proste podle me je to absolutni kravina co delas nevypada to moc dobre a jeste kazdy notebook je jiny pristup k hdd by mel byt sice podony ale k cemu to kazdemu bude kdyz ma zaruku tak to stejne hodi pravdepodobne do servisu a kdyz nema zaruku tak snad bude na tolik schopny aby to zvladl a pokud ne tak to nebude delat podle 10 let stareho notebooku co vypada uplne jinak :D no nebudu te tu buzerovat dal a psat ti to co nejdelsi i kdyz je to uz ted dlouhe ale jen sem ti tim chtel rict ze je to zbytecnost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roku92 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Kubíku:lol::lol::lol::lol: Ten tutoriál se mi zdá celkem zbytečný už jenom proto že ukazuješ jak vyndat hdd ze stareho notase:roll:ALE je to zabavny urcite pokracuj fakt!Hlášky typu Je to čistokrevný fake nebo tohle není křížovej šroubovák ale ten druhej jsou asi nejlepší z celýho videa a ještě jedna malá rada na závěr nevraž si ten šroubovák do kamery svýho mobilu mohl by si ji zničit.;)8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Tak co kdy tu bude dalsi TUT ? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Únor 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Tak co kdy tu bude dalsi TUT ? :lol: asi dneska vydr strejdo leny:lol:bude dil seznamme se s windowsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamps Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Dělat tutoriál na takovou hovadinu, to už snad neni možný. Potom ten ''náhodný'' záběr na PSP a X360 ovladač, super. Přeblepty pořád, stále mumláš nepotřebný věci, co to akorát sráží.. Kvalita videa - strašný. Po tvých ''recenzích'' na PSP a X360 je to další hodně komická záležitost. Natátčet to s mobilem v ruce.. nechápu, proč si to nepoložíš? A proč to vůbec nenatáčís alespoň foťákem.. A mohl ses to aspoň pořádně naučit vyndavat, než tam začnes kecat ''To není možné, proč mi to nejde?''.. Nebo to možná sestříhat? No, abych jen nekritizoval, hrozně jsem se zasmál. Za to dávam bod :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 :D Tak takhle jsem se dloho nezasmál:D Např. to jak si omylem otočil na xkovej ovladač a psp:) Opravdu pěkné, jen tak dál, ať mám čemu se smát:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Kdy bude ten další TUTORIAL nemužu se dočkat sakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 rofl dneska si budeme vyndavat noutbuk ehm, pardon hárd disk z nout buku nebo .. aha zde musím zmáčknout tlačítko xD a co mě dostalo : toto není křížový šroubovák , to je takový ten klasický , normální ... ; o minutu později : vezmeme si klasický křížový šroubovák nebo ty jeho džentlmentský keci jako excelentní , čistokrevný fejk xD, z ůtrop NB xd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 :lol::lol::lol: hej kubo založ si fanklub :D:D:D tohle fakt nemá chybu :lol: u každý tvý videorecenze/tutorialu chcípám smíchy, fakt to stojí za to :D jen tak dál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 toto není křížový šroubovák , to je takový ten klasický , normální ... ; o minutu později : vezmeme si klasický křížový šroubovák ... Hey, tak ted sem z toho malem umrel :D .. ty srobouvaky :D :cheesygrin: EDIT: jo, a na zacatku rika neco o novy notebooku :D ... tak to bych byt nim nedelal :D ...v jeho vlastni zajmu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 :lol: docela nářez, někdy jsem nestíhal ty kecy fakt :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 ale vždyt on kdyby to nedělal bez těch ''chyp'' tak by to nebylo vubec zábavný xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 velká síla stačí malá síla:D:D...diky kubo a příště naslyšenou:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 :lol: dlouho jsem se tak nezasmal :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 jo, a nejaky mod by to mohl presunout do sekce JOKE TUTORIALS :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 mě by zajímalo jakej je rozdíl vyndat hdd ze starýho pc a novýho pc jak zminuje na začátku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 mě by zajímalo jakej je rozdíl vyndat hdd ze starýho pc a novýho pc jak zminuje na začátku :D takovy, ze kdyz ho vynda ze staryho notebooku, ktery neni funkcni, tak po slozeni z5 nenastane zadna zmena :D u novyho notebooku nastane po slozeni z5 takzvany "Downgrade do nefunkcnosti" :D:cheesygrin: ... teda v podani tady Kuby :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doommaster01 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Dávám THX za skvělé pobavení :) už se těším na další díl... Ale je škoda že doma nemám stejný NTB , hned bych dostal chuť měnit harddisk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 kamo ja te zeru!!!je to super jen tak dal!!!podle me nemaj tvy tutorialy plnit funkci NAUCNOU ale ZABAVNOU mam pravdu???kamo jen tak dal a preju jeste mazec recenzi a tutorialu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Kdyby ten IE pouzival nekdo normalni, divil bych se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.