Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Ahoj kámoš si chce koupit toto http://aukro.cz/item553633279_3_8gb_mp3_mp4_mp5_cz_fm_divx.html a tak bych chtěl vědět jestli s tím máte nějaké skušenosti -> kvalita zvuku atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 mám zkušenosti.....kupoval jsem je taky z Honk-kongu a za dvojnásobek ceny prodával známým a na Aukru...... Pokud si dodáš dobrý sluchátka a nejsi moc náročnej, tak ti bude stačit..... kvalita displeje nic moc....... nečekej od toho zázraky, ale poměr cena výkon je uspokojivý........ a co se týče kvality výrobku a výdrže: výdrž nic moc.......zpracování je stejné jako u ostatních MP3/4 přehrávačů na trhu, jelikož to všechno vyrábějí jedny a ty samý děti v Číně..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 mám zkušenosti.....kupoval jsem je taky z Honk-kongu a za dvojnásobek ceny prodával známým a na Aukru......Pokud si dodáš dobrý sluchátka a nejsi moc náročnej, tak ti bude stačit..... kvalita displeje nic moc....... nečekej od toho zázraky, ale poměr cena výkon je uspokojivý........ a co se týče kvality výrobku a výdrže: výdrž nic moc.......zpracování je stejné jako u ostatních MP3/4 přehrávačů na trhu, jelikož to všechno vyrábějí jedny a ty samý děti v Číně..... Hm měl jsem v ruce něco podobnýho a display byl hruza když jsem ,,kliknul" nereagovalo když více tak ano ale jakoby se ,,barvil" display Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Únor 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Tak za ty peníze to je ok, od displaye toho moc čekat nemůžeš a hudba, no jde to. Já bych si radši připlatil/ušetřil na něco už lepšího, kvalitnějšího a abych měl jistotu. Vim takové Apple výrobky jsou drahé, ale víš, že od toho můžeš čekat to nejlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Tak za ty peníze to je ok, od displaye toho moc čekat nemůžeš a hudba, no jde to. Já bych si radši připlatil/ušetřil na něco už lepšího, kvalitnějšího a abych měl jistotu. Vim takové Apple výrobky jsou drahé, ale víš, že od toho můžeš čekat to nejlepší. To já si připlatil :D, ale to kámoš si stojí za svým že jsou mrtě napřed a že to bude hodně dobrý :roll: tak jsem chtěl slyšet jak to s tím je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Zvuk z toho je vazne hodne kvalitni, se vsim ostatnim je to horsi. Od displeje (kterej neni uplne spatnej, ale barvy se mi zdaly presyceny) po celkovy zpracovani. Ale co bys taky za ty penize cekal... Poohlidni se po prehravacich Sony, Creative,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
L053r Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Taky souhlasím z názorem poměr cena/kvalita. Bojím o ten displej a výdrž baterie a kvalita zpracování nemluvě. Jestli to je tlakový displej tak to barvení displeje a myslím si že přesnost dotykového displeje bude na špatný úrovni...pomalá rychlosti zápisu atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Zvuk z toho je vazne hodne kvalitni, se vsim ostatnim je to horsi. Od displeje (kterej neni uplne spatnej, ale barvy se mi zdaly presyceny) po celkovy zpracovani. Ale co bys taky za ty penize cekal... Poohlidni se po prehravacich Sony, Creative,... Hodně kvalitní ? Třeba srovnání na origo sluchátkách na iPod nebo creative ZEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Hodně kvalitní ?Třeba srovnání na origo sluchátkách na iPod nebo creative ZEN U zvuku jsem nemel na co si stezovat. Kvality reprodukce zvuku bych se bal ze vseho nejmin... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 No on až to bude mít tak se přesvědším. Zrovná já jsem celkem dost náročný tak uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 No on až to bude mít tak se přesvědším. Zrovná já jsem celkem dost náročný tak uvidíme Ja sice zkousel tu kopii iTouche, uvnitr je to ale stejne vsechno stejny. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Potvrzuji velkou kvalitu zvuku, pokud si ovsem pripojis vlastni (kvalitni) sluchatka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Ja sice zkousel tu kopii iTouche, uvnitr je to ale stejne vsechno stejny. :D Já taky právě a kvalita mno :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Já taky právě a kvalita mno :roll: Kvalitu zvuku jsem testoval se sluchatky Koss Porta Pro, pokud se tobe kvalita nezdala ani s kvalitnimi sluchatky, nezbyva mi nic jinyho, nez doporucit vycisteni zvukovodu. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Potvrzuji velkou kvalitu zvuku, pokud si ovsem pripojis vlastni (kvalitni) sluchatka. Tak to ono to je skoro u každejch přehrávačů uvdim jak se to vyrovna X-FI +Sennheiser CX500 VS. china +Sennheiser CX500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Kvalitu zvuku jsem testoval se sluchatky Koss Porta Pro, pokud se tobe kvalita nezdala ani s kvalitnimi sluchatky, nezbyva mi nic jinyho, nez doporucit vycisteni zvukovodu. ;) Ne ne to byly myslim ty originály nebo nějaký philips u porta pro myslim že to kvalitka byla:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Ne ne to byly myslim ty originály nebo nějaký philips u porta pro myslim že to kvalitka byla:D Tak jestli jsi doopravdy tak narocnej na kvalitu zvuku, urcite nebudes pouzivat pribaleny sluchatka... :lol: A to plati v kazdym pripade, ne jen u techto prehravacu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Zas taky nemužes srovanvat kvalitu zvuku u přehráváču uplně jiné kategori....v rámci možností je zvuk u těchto přehrávačů na jedničku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Zrovna u Creative ZEN X-Fi jsou velice kvalitní šly by srovnávat s CX500 OK hoši děkuji za pomoc myslím že muže být LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.