Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

3´´ 8GB MP3/MP4/MP5 CZ FM DIVX -> Názor

Shifter960

Recommended Posts

mám zkušenosti.....kupoval jsem je taky z Honk-kongu a za dvojnásobek ceny prodával známým a na Aukru......

Pokud si dodáš dobrý sluchátka a nejsi moc náročnej, tak ti bude stačit.....

kvalita displeje nic moc.......

nečekej od toho zázraky, ale poměr cena výkon je uspokojivý........

a co se týče kvality výrobku a výdrže: výdrž nic moc.......zpracování je stejné jako u ostatních MP3/4 přehrávačů na trhu, jelikož to všechno vyrábějí jedny a ty samý děti v Číně.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám zkušenosti.....kupoval jsem je taky z Honk-kongu a za dvojnásobek ceny prodával známým a na Aukru......

Pokud si dodáš dobrý sluchátka a nejsi moc náročnej, tak ti bude stačit.....

kvalita displeje nic moc.......

nečekej od toho zázraky, ale poměr cena výkon je uspokojivý........

a co se týče kvality výrobku a výdrže: výdrž nic moc.......zpracování je stejné jako u ostatních MP3/4 přehrávačů na trhu, jelikož to všechno vyrábějí jedny a ty samý děti v Číně.....

Hm měl jsem v ruce něco podobnýho a display byl hruza když jsem ,,kliknul" nereagovalo když více tak ano ale jakoby se ,,barvil" display

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Tak za ty peníze to je ok, od displaye toho moc čekat nemůžeš a hudba, no jde to. Já bych si radši připlatil/ušetřil na něco už lepšího, kvalitnějšího a abych měl jistotu. Vim takové Apple výrobky jsou drahé, ale víš, že od toho můžeš čekat to nejlepší.

Odkaz ke komentáři

Tak za ty peníze to je ok, od displaye toho moc čekat nemůžeš a hudba, no jde to. Já bych si radši připlatil/ušetřil na něco už lepšího, kvalitnějšího a abych měl jistotu. Vim takové Apple výrobky jsou drahé, ale víš, že od toho můžeš čekat to nejlepší.

To já si připlatil :D, ale to kámoš si stojí za svým že jsou mrtě napřed a že to bude hodně dobrý :roll: tak jsem chtěl slyšet jak to s tím je

Odkaz ke komentáři

Taky souhlasím z názorem poměr cena/kvalita. Bojím o ten displej a výdrž baterie a kvalita zpracování nemluvě. Jestli to je tlakový displej tak to barvení displeje a myslím si že přesnost dotykového displeje bude na špatný úrovni...pomalá rychlosti zápisu atd...

Odkaz ke komentáři

Zvuk z toho je vazne hodne kvalitni, se vsim ostatnim je to horsi. Od displeje (kterej neni uplne spatnej, ale barvy se mi zdaly presyceny) po celkovy zpracovani. Ale co bys taky za ty penize cekal... Poohlidni se po prehravacich Sony, Creative,...

Hodně kvalitní ?

Třeba srovnání na origo sluchátkách na iPod nebo creative ZEN

Odkaz ke komentáři

Kvalitu zvuku jsem testoval se sluchatky Koss Porta Pro, pokud se tobe kvalita nezdala ani s kvalitnimi sluchatky, nezbyva mi nic jinyho, nez doporucit vycisteni zvukovodu. ;)

Ne ne to byly myslim ty originály nebo nějaký philips u porta pro myslim že to kvalitka byla:D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu