MIRKOOOO Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 pls poradte stiahol som si to od tialto http://games.softpedia.com/get/Games-Demo/Call-of-Duty-5-World-at-War-Multiplayer-Beta.shtml potom som sa zaregistroval na callofduty.com ale stale neviem CD key na instalaciu pls poradte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Oni by ti ho měli poslat i když teď už nevím radši stáhni plnou nebo kup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MIRKOOOO Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 mne poslali akurat tak toto Thank you for enlisting at the NEW Call of Duty Headquarters! Your account has been created, but before you can start using it you must first verify your email address. Please click on the link below to activate your account. http://www.callofduty.com/login/d714ee9ebeb85bb470629dfc807f9bb7 Under a few isolated circumstances, it has been reported that problems with this link may occur. If you experience any difficulties please feel free to contact the COD HQ Team at: support@callofduty.com We welcome you to our site and look forward to seeing you soon! Sincerely, The Call of Duty HQ Team a na plnej mi to nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MIRKOOOO Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 uz som to naninstaloval z ineho kluca ale ked to spustim tam mi pise ONLINE ERROR :{ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 zajímali by mě tři věci: 1. Proč taháš betu? 2. Proč taháš multiplayer betu, když tu už si jen těžko někde zahraješ? 3. Proč vůbec taháš CoD5 xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MIRKOOOO Odesláno Únor 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 a jakou mam tahat? na full mi to nejde, cod5 ma bavi , ja som raz tu betu mal a vsetko slo ok len som to vymazal a ted to chcem znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Únor 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2009 Ne sry, jsem trošku (trošku více x) ) anti cod5. Jen mi jde o to, proč nějakou betu, když je plná venku buhvíjak dlouho. Betu už dávno nikdo nehraje, tudíž ti ani ten kód nepošlou.. btw. co myslíš tim na full mi to nejde? O tom nepadlo ani slovo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MIRKOOOO Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 ze som mal aj plnu verziu tej hry a neslo mi to hrat iba CoD 4 mi ide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Každopádně betu už si nikde nezahraješ... Musíš nějak rozchodit tu plnou. Pošli sem co ti to píše a my se ti pokusíme bejt nápomocni ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MIRKOOOO
pls poradte stiahol som si to od tialto http://games.softpedia.com/get/Games-Demo/Call-of-Duty-5-World-at-War-Multiplayer-Beta.shtml
potom som sa zaregistroval na callofduty.com ale stale neviem CD key na instalaciu pls poradte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts