Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xbox360 Elite RROD

Otázka

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Elite = Premium = Arcade

rozdil je akorat v barvě a příslušenství

Včera jsem reklamoval Premium (kvůli RROD) a za ty prachy si pořídil Elite.. Ve starým OXM jsem čett, že poruchovost je minimální.. Jestli se pos... i Elite, tak s Xboxem končím :-(

Je to verze z 2007.. Má ten rok nějaký vliv? (původní Premium byl 2005).. Myslím tím lepší chlazení, revize desky atd..

• 0
Odesláno

Jestli verze s HDMI, je to falcon, tam bych se toho tolik uz nebal, ale co jsem tak vypozoroval, tak se delali 2 verze falcona, jedna ktera vic hucela (delsi kondiky, jinak chladic) a druha, ktera tolik nehuci.

Ale plati to co porad rikam, proc vsici malujete certa na zed :). Proste hraj a neres RRoD, pokud mas zaruku tak bych tyto problemy resil min. za 2 roky. :)

• 0
Odesláno

Mám taky elitku a běhěm včerejška se mi tam RROD objevil. Nicméně jsem konzoli vypnul, nechal odpočinout a vše zase jelo v pořádku. Nějak moc to neřešim, mám záruku a od MS je na RROD dokonce 3letá. Jen by mě zajímalo zda je záruka na RROD mezinárodní. Konzoli jsem totiž kupoval v německu :) Tak jen zda si budu muset udělat výlet a nebo zda to půjde i v ČR. Nevíte někdo?

• 0
Odesláno
Mám taky elitku a běhěm včerejška se mi tam RROD objevil. Nicméně jsem konzoli vypnul, nechal odpočinout a vše zase jelo v pořádku. Nějak moc to neřešim, mám záruku a od MS je na RROD dokonce 3letá. Jen by mě zajímalo zda je záruka na RROD mezinárodní. Konzoli jsem totiž kupoval v německu :) Tak jen zda si budu muset udělat výlet a nebo zda to půjde i v ČR. Nevíte někdo?

Nejlepsi bude zavolat do MS a zeptat se jich, jsou velice ochotni a vse radi vysvetli :).

• 0
Odesláno
Jestli verze s HDMI, je to falcon, tam bych se toho tolik uz nebal, ale co jsem tak vypozoroval, tak se delali 2 verze falcona, jedna ktera vic hucela (delsi kondiky, jinak chladic) a druha, ktera tolik nehuci.

Ale plati to co porad rikam, proc vsici malujete certa na zed :). Proste hraj a neres RRoD, pokud mas zaruku tak bych tyto problemy resil min. za 2 roky. :)

neznamená že když je to verze s HDMI že je to automaticky falcon, mám taky HDMI a mám zephyr.

• 0
Odesláno
Zdravím!

Jaký je poměr kazivosti "Elite" verze k ostatním typům?

Tusim ze elite je to same jako posledni verze bez HDMI. Kamos si jo koupil a po par mesicich RROD.

Ostatni xka i novejsi uz taky mely RROD vsechny i kdyz posledni modely min.

A japster nevim jak na tom je ten by mohl bejt teoreticky OK kdyz je GPU uz na 65nm, ale nevim chtelo by to nekoho kdo mel Japstera rozdelaneho jestli GPU a RAM kolem nej topej do 5min jako krava jako v ostatnich X360

• 0
Odesláno

neviete ako sa kazi Limited Edition mam ho uz 4mesiace a stale ziadny RROD ale uz my to parkrat zamrzlo ale to uz hodne davno a pred par dnami my to seklo pri GTA,a akosi my to cudne niekedy puka,neviete ako je to najlepsie schladit venku je silna zima otvorim okno a xbox to schladi len trochu,inak k tomu RROD co myslite kedy to asi pride:bash:(dufam ze nikdy)

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu