j2x Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Zdravím! Jaký je poměr kazivosti "Elite" verze k ostatním typům? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 všechny nové xka jsou na tom stejně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Elite = Premium = Arcade rozdil je akorat v barvě a příslušenství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j2x Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Elite = Premium = Arcaderozdil je akorat v barvě a příslušenství Včera jsem reklamoval Premium (kvůli RROD) a za ty prachy si pořídil Elite.. Ve starým OXM jsem čett, že poruchovost je minimální.. Jestli se pos... i Elite, tak s Xboxem končím :-( Je to verze z 2007.. Má ten rok nějaký vliv? (původní Premium byl 2005).. Myslím tím lepší chlazení, revize desky atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Jestli verze s HDMI, je to falcon, tam bych se toho tolik uz nebal, ale co jsem tak vypozoroval, tak se delali 2 verze falcona, jedna ktera vic hucela (delsi kondiky, jinak chladic) a druha, ktera tolik nehuci. Ale plati to co porad rikam, proc vsici malujete certa na zed :). Proste hraj a neres RRoD, pokud mas zaruku tak bych tyto problemy resil min. za 2 roky. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 j2x Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Je naprosto potichu.. Až neuvěřitelně v poměru k Premium :-) A jinak máš pravdu, ale kazí to dojem jinak z fakt dobré konzole.. Celkem dost naštve, když 3x do roka jdeš měnit konzolu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w1z1 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Mám taky elitku a běhěm včerejška se mi tam RROD objevil. Nicméně jsem konzoli vypnul, nechal odpočinout a vše zase jelo v pořádku. Nějak moc to neřešim, mám záruku a od MS je na RROD dokonce 3letá. Jen by mě zajímalo zda je záruka na RROD mezinárodní. Konzoli jsem totiž kupoval v německu :) Tak jen zda si budu muset udělat výlet a nebo zda to půjde i v ČR. Nevíte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mastaogasta Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 nejvic bat by se meli majitele xenonu (prvni), tam je strasne velke procento poruchovosti, ale zephyr, falcon a opus (asi vyvojarska verze) by uz meli byt v poradku vicemene dle ankety na xbscene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Mám taky elitku a běhěm včerejška se mi tam RROD objevil. Nicméně jsem konzoli vypnul, nechal odpočinout a vše zase jelo v pořádku. Nějak moc to neřešim, mám záruku a od MS je na RROD dokonce 3letá. Jen by mě zajímalo zda je záruka na RROD mezinárodní. Konzoli jsem totiž kupoval v německu :) Tak jen zda si budu muset udělat výlet a nebo zda to půjde i v ČR. Nevíte někdo? Nejlepsi bude zavolat do MS a zeptat se jich, jsou velice ochotni a vse radi vysvetli :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 ten dojem to kazí jen z důvodu, protože všichni malujete právě toho čerta na zeď a zbytečně to řešíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cartwright Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Jestli verze s HDMI, je to falcon, tam bych se toho tolik uz nebal, ale co jsem tak vypozoroval, tak se delali 2 verze falcona, jedna ktera vic hucela (delsi kondiky, jinak chladic) a druha, ktera tolik nehuci.Ale plati to co porad rikam, proc vsici malujete certa na zed :). Proste hraj a neres RRoD, pokud mas zaruku tak bych tyto problemy resil min. za 2 roky. :) neznamená že když je to verze s HDMI že je to automaticky falcon, mám taky HDMI a mám zephyr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roflmao Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Já bych to neřešil když se posere,dát reklamovat a znova hrát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snoopyk Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Zdravím!Jaký je poměr kazivosti "Elite" verze k ostatním typům? Tusim ze elite je to same jako posledni verze bez HDMI. Kamos si jo koupil a po par mesicich RROD. Ostatni xka i novejsi uz taky mely RROD vsechny i kdyz posledni modely min. A japster nevim jak na tom je ten by mohl bejt teoreticky OK kdyz je GPU uz na 65nm, ale nevim chtelo by to nekoho kdo mel Japstera rozdelaneho jestli GPU a RAM kolem nej topej do 5min jako krava jako v ostatnich X360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MR.X Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 neviete ako sa kazi Limited Edition mam ho uz 4mesiace a stale ziadny RROD ale uz my to parkrat zamrzlo ale to uz hodne davno a pred par dnami my to seklo pri GTA,a akosi my to cudne niekedy puka,neviete ako je to najlepsie schladit venku je silna zima otvorim okno a xbox to schladi len trochu,inak k tomu RROD co myslite kedy to asi pride:bash:(dufam ze nikdy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slavista1974 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 já koupil včere Elite,jak zjistím ty Falcon apod.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Ma integrovanou pametovku? Jestli ano, je to jasper, jestli ne, je to falcon. (tot plati i u elite verze) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sheva Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Ma integrovanou pametovku? Jestli ano, je to jasper, jestli ne, je to falcon.(tot plati i u elite verze) Tak to je dost nefér, když koupíš Arcade máš tam jen pamětovku(Integrovanou), ale když koupíš Elite, máš 120GB HDD + integrovanou pamětovku:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Izmail360 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Njn nefer to je, ale je to pro MS levnejsi :D, podle me je ale lepsi memory karta, nez pamet integrovana (z hlediska prenositelnosti profilů), ale to zalezi na kazdem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sheva Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 tak já jel z obchodu stím, že mám v krabici Falcon až doma sem s hrůzou zjistil že tam nemám memorku a pak vyšlo najevo že to je Jasper:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 3FF3CT Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 no hele mam arcade ani nevim kterej ale pameti mam vyndavaci a huci to jak blazen klidne to nahraju mikrakem kdyz je tu ticho, je to aspon 50 dB... ale zadnej RroD nebo jak... zatim jsem to neresil ikdyz vim co to je... ja to koupil za 4000 a s nejakym chlazenim navic nebo neco takovyho ale prej mi kvuli tomu nepude hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
j2x
Zdravím!
Jaký je poměr kazivosti "Elite" verze k ostatním typům?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.