Arcane Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 je to tu, Primo už má zakoupené právo na futuramu a family guy, kterou chystá uvést na novém kanále PRIMA COOL http://www.parabola.cz/clanky/3414/prima-cool-predhoni-prima-klub-a-miri-do-dvb-t/ Prima Cool by měla nabídnout animovanou Futuramu, v záloze má i kontroverzní Family Guy. Podle serveru MediaShow.cz se na obrazovce objeví i zakoupený aktuální americký sitcom How I Met Your Mother. Ten je považován za obdobu Přátel. V programu divák uvidí i seriály My Name is Earl a 30 Rock. Prima má zakoupen i americký Kancl (The Office) a Pushing Daisies, s komediálně laděným Chuck. u tehls seriálu kteý sleduju se hodně bojim dabignu, dabing vytváří v podstatě charakter té postavy a špatný dabing tak většinou i mirné poozmění onu charakteristiku postavy. Dále už jsou známy hlasy hlavních postav, na které se mužete podívat např. zde: http://futurama.sk/sekcia-dabing muj názor je že hlasy se k postavám moc nehodí, například dabing Byrokrata Hermese bude dabovat stejnej člověk, kterej dabuje františka v kouzelný školce.. Bendera bude dabovat člověk co dabuje Dr.House. hlasy mi k nim absolutně nesedí :( Futurama pak získá plno 10letých dětí, kteří budou vyplácaní z každýho dílu a v cz komunitě bude víc malých dmntl než už je :roll: co si o tom myslíte vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D@w3r Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 spíš mě to vede k zamyšlení co je lepší jestli futurama nebo simpsonovi do ted to byli právě simpsonovi co u mě vedli díky dabingu který si mnohem lépe vychutnáte než titulky a z filmu máte víc zážitku tohle se samozřejmě netýká těch kteří angličtinu mají odposlouchanou a titulky mají jen proto aby se ujistili že si to přeložili dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 myslim coz ja vecinou nedelam ze to mohli davat normlane na prime nez na nejakym prima cool co nemam :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 myslim co ja vecinou nedelam ze to mohli davat normlane na prime nez na nejakym prima cool co nemam :-( Porid set top box.. bez neho se uz za par malo let neobejdes. Jinak prima 2 (cool) pojede od 1.4. :) a, refresh topicu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
One-Real Odesláno Březen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2009 śouhĺasim se sim3tem...ja ho drive taky nemel ale poridil jsem si ho a nemuzu si stezovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.