plp Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Cau,je to pravda ze kdyz mam paleny Gta a nemam hadr tak se to bude sekat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Pokud to mas palene nizkou rychlosti tak by nemelo, ja nemam HDD a GTA IV mi fungovali v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Sekat ne, ale když třeba pojedeš rychle autem, tak se ti nenačtou textury. EDIT: Cloud.M@$T€R o vteřinu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 plp Odesláno Únor 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 no takze to je docela na nic ne? kdyz se ti nenactou textury ikdyz ja vse palim na nejmensi co to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Me se vse nacitalo v pohodě, neměl jsem s tím žádnej problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sheva Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 GTA IV mám taky pálený a vše je OK, to asi KREK jel autem s nadzvukovou rychlostí:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 Někomu to dělá, někomu ne. Z vlástní zkušenosti vím, že to načítá pomalu textury. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sheva Odesláno Únor 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2009 u GTA se není čemu divit, mě to dělá v jednom kuse San Andreas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
plp
Cau,je to pravda ze kdyz mam paleny Gta a nemam hadr tak se to bude sekat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.