radeonx800 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 zdarec lidi co rikate ze konecne vysla nejaka 2d hopsacka na PSP ale mne prinde docela dost tezka treba proti loco roco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 zdarec lidi co rikate ze konecne vysla nejaka 2d hopsacka na PSP ale mne prinde docela dost tezka treba proti loco roco Tak ja ju stahnu a vyzkousim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radeonx800 Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 hele ale nestahuj jap verzi anglicka je taky tu uz mam ptz rozsypanymu caji moc ja teda nerozumim :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 V tom tvym hrade, kam se dostanes po dohrani levelu, si myslim muzes snizit tu obtiznost ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radeonx800 Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 no ale kdyz zacinas tak na zacatku mas na vyber ze dvou obtiznosti tot podle mne vse ale v tom hradu newim na toho prvniho bose plati mlatit furt u ty cedule a ani si neskrtne ale co ta krawa po nem :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shiddo Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Vypada to pekne :D Je to postavicka z JRPG Disgaea xD Tam jsou tihle "tucnaci" jako jeden z nejnizsich lvlu demonu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Na to kolik to zabírá je to dobrá sranda. Akorát by mě zajíalo jak to bude dlouhý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Jo docela pekna hra uz mi zbyva 8 hodin... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fashion02 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 zkouseli sta castlevanie nebo jak se to pise?;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=>*SQUITTER*<= Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Je to ale dost náročná hra ... alespoň Jap verze, kterou jsem hrál cca měsíc nazpátek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Nejspis natocim video o tehle hre budou tam prvni 2 mise snad to nekomu pomuze :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fruckin Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Vždyť ty první dvě jsou celkem jednoduchý pokuď to nehraješ na hell... to pak sou teda hodně těžký... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Vždyť ty první dvě jsou celkem jednoduchý pokuď to nehraješ na hell... to pak sou teda hodně těžký... U tech prvnich urovni ale musis pochopit princip hry comba skoky atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 Tak natocil jsem to video :-) doufám ze se Vám bude líbit zbytecne pady omluvte delal jsem to na rychlo :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fruckin Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 heh tak tyhle dvě stage sem snad ani nehrál xD sem šel myslim hned na toho ogra nebo co to je :D a pak ty dvě dvojčata... ale jinak pěkné, svižné video... snad pomůže ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Teda je to fakt poradne tezka hra plno nepratel...Hlavne v tech tezsich urovnich zbyvaji me 5 hodin a dal se ani nehnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seph Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Ježiš to je šílenost, dood! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Únor 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2009 Ježiš to je šílenost, dood! :D Jj to teda je :-) udelal jsem 2 videa na tuhle hru viz muj podpis :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fuckp Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Zdravim, chtel sem to postnout uz vcera, ale omylem sem se zabanoval takze az dnes :D Ale k tematu... Hrajete nekdo tuhle skvelou parbu? Pred par dny jsem ji stahl a nahral do PSP zaroven s Resistance Retribution a musim rict, ze Prinny hraju casteji :D Ty, co o ni jeste neslyseli, odkazuju na tuto recenzi na Youtube. -v7QiPAPcC4 No co k tomu dodat? Snad jen, ze je to asi nejobtiznejsi hra, jakou sem na PSP hral. Kdyz uz se konecne probojuju k bossovi, ztratim na nem dalsich 20 prinnies nez ho dostanu. Momentalne sem zasekly s Chefbotem-9000 :D Jelsti nekdo hrajete, tak nevahejte a podelte se o zkusenosti ;) //EDIT: Omlouvam se za zalozeni duplicitniho tema, ale vyhledavac mi na "Prinny" tento topic nenasel. Btw dostal sem se za chefbota, ale ted sem zasekly 2 hodiny pred koncem v levelu, kde mate za sebou pobit vsechny bossy demony :D Celkem hardcore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Duben 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2009 Perfektní plošinovka na PSP. Jedna z mála který znám. Mám asi čtyři části dezertu, ale moc to nehraju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.