.Den Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Chtel bych vedet, jakym zpusobem (pokud vubec nejakym) se da zaplatit soukrome osobe do zahranici. Abych to uvedl na jednoduchem priklade: Chci si koupit hru (a par dalsich veci), prodavanych pouze v Japonsku, v Japonsku mam take zname, kteri by mi to poslali do CR normalni postou. Hru muzu koupit pres internet primo na jejich japonskou adresu platebkou, s tim problem neni. Nevim ale jak jim zaplatit vydaje za postu a nejaky ten maly bonus za ochotu. Napr. KB mi pri platbe necelych 1000 Kc do Nemecka nauctovalo naprosto drzy 1000 Kc poplatek za provedeni transakce, a tolik je pochopitelne prilis moc. Je nejaky jiny zpusob jak tedy k tem znamym dostat penize bud bez vedlejsich vydaju, nebo alespon nejak levne? Prosim o nepsani pouhych domnenek. Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Přes paypal pokuď máš kartu.... Je to 100% bez poplatku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 Já bych jim je poslal pouštou(leteckou) v dopisu(balíku)............. Mám to vyzkoušené,posílal jsem tak věci do rakouska nebo PP a AP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 myslim že k tomu je western union ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Únor 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 N1cCo: Paypal mam, kartu taky... Otazka je, jestli bude mit druha strana. ;) Ale dekuji za tip. Negto: To me uz napadlo (parkrat jsem to tak resil v CR), ale preferoval bych bezpecnejsi/rychlejsi zpusob... JamesRamone: Co tim myslis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2009 N1cCo: Paypal mam, kartu taky... Otazka je, jestli bude mit druha strana. ;) Ale dekuji za tip.Negto: To me uz napadlo (parkrat jsem to tak resil v CR), ale preferoval bych bezpecnejsi/rychlejsi zpusob... JamesRamone: Co tim myslis? Podle mně myslí,že to máš poslat přes tuto banku................. Tak ten balík nech pojistit.............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.