One-Real Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Čau mám menší problem s jedním filmem stáhl jsem ho od sparca (konkrétně je to film Prcičky 5 Nahá Míle).. dal jsem ho extrahovat a vznikl mi z toho soubor MAQxxxxxx... jak vím, tak ten se má dávam do Rootu a složky 100ANV01... tak jsem ho tam dal, a sel se kouknout na psp a tam mi to hlasilo unsupported data(nebo nejak tak)..tak kde je problem? btw: ten film jsem zkousel poustet v PC a tam normalne šel :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 One-Real Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 pokud vím, tak se dají dát do Rootu do 100ANV01 (to jsou ty ktere zacinaji MAQ) nebo do rootu do 100MNV01(ale ty musej zacinat MP4) bo normalne do videa.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JamesRamone Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 zkus to dát do složky video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 One-Real Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 zkus to dát do složky video jj zkusim to..pritom jsem koukal do vlastnosti a podrobnosti a ma to uplne stejne(samozrejme krome tech cisel v nazvu) jako uz jedna slozka kterou tam mam(a ta slape uplne normal) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 To se mi taky stalo: Musíš to překonvertovat a pak to strč do složky PSP-VIDEO a pojede ti to..jinak já to konvertoval v free video to ipod converter je to tam i pro PSP.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hombre_71 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 ...stejný problém, filmy od Sparca mi nejdou ať je zkopíruju do jakékoliv složky. Je snad problém v tom že nemám flashlé psp ? Firmware mám 5.02 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 One-Real Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 ...stejný problém, filmy od Sparca mi nejdou ať je zkopíruju do jakékoliv složky. Je snad problém v tom že nemám flashlé psp ?Firmware mám 5.02 jj ale tim to podle me neni, kdo ví...já mam FW 4.21 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 ...stejný problém, filmy od Sparca mi nejdou ať je zkopíruju do jakékoliv složky. Je snad problém v tom že nemám flashlé psp ?Firmware mám 5.02 PSP nemusí být flashle, aby šli filmy;) K topicu, tak ten stáhnutý film, zkus překonvertovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hombre_71 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 ...pakliže to ještě musím překonvertovat, tak to stahování nějak nějak ztrácí kouzlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 ...pakliže to ještě musím překonvertovat, tak to stahování nějak nějak ztrácí kouzlo. Já jsem od sparca filmy nestahoval, jestli nejde více filmů tak mu napiš PM a řekni mu to. Pokud chceš program na konvertování tak mrkni sem http://console-forum.net/showthread.php?t=45570&highlight=Total+video+converter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 MAQ filmy v plnym rozliseni (480x272) na psp s ofic. fw nespustite. Btw, nevim, proc tu radite, aby to daval do slozky VIDEO na rootu, kdyz i v topicu pro zacatecniky je jasne napsano, ze MAQ videa patri do x:/MP_ROOT/100ANV01. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hombre_71 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 ...říkal jsem si že to bude tím FW, od Sparca mi totiž nešlo vůbec nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 One-Real Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 takze pokud tomu spravne rozumim, tak to video musim prekonvertovat na velikost 320x240 aby mi slo, je to tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 takze pokud tomu spravne rozumim, tak to video musim prekonvertovat na velikost 320x240 aby mi slo, je to tak? Bud 320x240 nebo 368x208. To ale plati jen pro MAQ videa. Pokud chces ten film od sparca spustit v plnym rozliseni, musis ho zkonvertovat jako video pro fw 3.30 - to das potom do slozky VIDEO na rootu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 One-Real Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Bud 320x240 nebo 368x208. To ale plati jen pro MAQ videa. Pokud chces ten film od sparca spustit v plnym rozliseni, musis ho zkonvertovat jako video pro fw 3.30 - to das potom do slozky VIDEO na rootu. jj diky, me to staci v tom 320x240 bo 368x208 :) ještě mám malou otázečku, píše mi to tam, že se to zkonvertuje do souboru kterej se bude jmenovat M4V06280.MP4..ten mam pak ulozit normal do slozky kam davam videa s nazvem MAQ i kdyz se jmenuje takhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 ještě mám malou otázečku, píše mi to tam, že se to zkonvertuje do souboru kterej se bude jmenovat M4V06280.MP4..ten mam pak ulozit normal do slozky kam davam videa s nazvem MAQ i kdyz se jmenuje takhle? http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 -Video MP4 - ms0:/ MP_ROOT / 100MNV01 / ,custom fw ms0/:VIDEO-Video MP4 AVC - ms0:/ MP_ROOT / 100ANV01 / custom fw ms0/:VIDEO -Video MP4 a MP4 AVC (fw.3.30 a vyšší) - ms0:/ VIDEO / -Video PMP - ms0:/ PSP / VIDEO / (již není podmínkou) -Video video s názvem MAQXXXXX do ms0:/MP_ROOT/100ANV01 -Video video s názvem MP4XXXXX do ms0:/MP_ROOT/100MNV01 -Video video ve formátu ISO do sm0:/ISO/VIDEO M4V videa davej do x/MP_ROOT/100MNV01. Lepsi bys mel tohle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 One-Real Odesláno Únor 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=1335M4V videa davej do x/MP_ROOT/100MNV01. ok dik, to je vse )co jsem potreboval vedet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chaozz Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Na ofi.FW to nespustite daval jsem to kamosovi do PSP a nespustil jsem to.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
One-Real
Čau mám menší problem s jedním filmem
stáhl jsem ho od sparca (konkrétně je to film Prcičky 5 Nahá Míle)..
dal jsem ho extrahovat a vznikl mi z toho soubor MAQxxxxxx...
jak vím, tak ten se má dávam do Rootu a složky 100ANV01...
tak jsem ho tam dal, a sel se kouknout na psp a tam mi to hlasilo unsupported data(nebo nejak tak)..tak kde je problem?
btw: ten film jsem zkousel poustet v PC a tam normalne šel :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.