frajer252 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Ahoj mám problem s touhle hrou...Zasekl jsem se na 79% v Los Angelis...Dál už to prostě nejde..Mám všechny auta co potřebuji a žádný new ukoli nemam..Co mám dělat aby se oběvili ??Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2009 Jsou na mapě ještě nějací rivalové, kteří by šli porazit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 frajer252 Odesláno Únor 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Ne nejsou..Ale když dám select tak tam mám 2 úkoly ale jsou takový matně šedý takže naně nemužu kliknout..mám ty vozidla co potřebuju a stále nic.. Tak jsem stáhl znovu hru hodil jsem to tam a furt nic...Nevim čim to je...Poradte někdo..Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LuK4SO Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2009 TyTO máš přez pamnětovku nebo prez UMD pamnětovka: ověř si jestly je to oficialní verze jestly jo tak to fagt nwm,ale jestly neni stáhni oficialní :-) UMD:leda chyba v karieře jinak nic (jestly sem ti alspon trochu pomoch klikni na ) dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
frajer252
Ahoj mám problem s touhle hrou...Zasekl jsem se na 79% v Los Angelis...Dál už to prostě nejde..Mám všechny auta co potřebuji a žádný new ukoli nemam..Co mám dělat aby se oběvili ??Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts