frajer252 Odesláno Únor 21, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 21, 2009 Ahoj mám problem s touhle hrou...Zasekl jsem se na 79% v Los Angelis...Dál už to prostě nejde..Mám všechny auta co potřebuji a žádný new ukoli nemam..Co mám dělat aby se oběvili ??Díky
0 Moderators Zinglbee Odesláno Únor 21, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Únor 21, 2009 Jsou na mapě ještě nějací rivalové, kteří by šli porazit?
0 frajer252 Odesláno Únor 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Únor 22, 2009 Ne nejsou..Ale když dám select tak tam mám 2 úkoly ale jsou takový matně šedý takže naně nemužu kliknout..mám ty vozidla co potřebuju a stále nic.. Tak jsem stáhl znovu hru hodil jsem to tam a furt nic...Nevim čim to je...Poradte někdo..Díky
0 LuK4SO Odesláno Únor 23, 2009 Nahlásit Odesláno Únor 23, 2009 TyTO máš přez pamnětovku nebo prez UMD pamnětovka: ověř si jestly je to oficialní verze jestly jo tak to fagt nwm,ale jestly neni stáhni oficialní :-) UMD:leda chyba v karieře jinak nic (jestly sem ti alspon trochu pomoch klikni na ) dík
Otázka
frajer252
Ahoj mám problem s touhle hrou...Zasekl jsem se na 79% v Los Angelis...Dál už to prostě nejde..Mám všechny auta co potřebuji a žádný new ukoli nemam..Co mám dělat aby se oběvili ??Díky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts