zuNus Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 Ahoj, nevite ke muze byt chyba? skoro u vsech videii co chci zkonvertovat v clone dvd mobile mi to nahlasi tuhle chybu hned na zacatku konvertovani , kde je chyba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 tak to netusim, nenalezen soubor, takze asi nespravne zadana cesta nebo poskozeny soubor...jinak zkus psp movie maker, s tim ti to treba pujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuNus Odesláno Únor 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 mno ale nepuje to 480x272 nebo jak to je , a avc :( proste to bude bad kvalita :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Únor 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 Spíš se podívej, jestli máš v adresáři s Clonem ten ffmpeg.exe - je to enkodér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuNus Odesláno Únor 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 nevidim ho tu :_( , nemuzes mi ho pls uploadnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuNus Odesláno Únor 22, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2007 :_( uploadnete nekdo prosim :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajar Odesláno Únor 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 Tady si ho sosni http://data2.edisk.cz/stahni/73030/ffmpeg.zip_1.99MB.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuNus Odesláno Únor 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2007 thx ud to voskouset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zuNus
Ahoj, nevite ke muze byt chyba? skoro u vsech videii co chci zkonvertovat v clone dvd mobile mi to nahlasi tuhle chybu hned na zacatku konvertovani , kde je chyba?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts