Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Microsoft zřejmě připravuje konkurenta pro Apple iPhone

Recommended Posts

• Moderators

Tohle je sice moc krásné, ale když jsem mluvil s některýma uživatelema co maj WM tak řikaly, že nahráli pár aplikací a mobil byl hned pomalej. Nešel bych do WM. Ještě pěkné jak chtěj mít něco jako Appstore, chjo:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Trapny. Bude to jako Touch Flo. Proste WM a pomoci jedne/dvou aplikaci lepe uzpusoben pro ovladani prstem. iPhonu se nikdy nevyrovna, to m$ proste neumi. Zacit by musel tim, ze by udelal novy OS a uplne odstranil prostredi WM - zadny start, krizek etc.. A dokud tohle m$ nepochopi, tak nema sanci. WM proste neni system, ktery by se mohl rovnat iPhone - tim nemyslim jen ovladani, ale i rychlost, vzhled, etc. Navic IE ve WM je dost strasny a dokud nebude umet alespon to, co Safari (napr. 2x poklepani k textu a priblizeni textu na displej), tak je to uplne bezcenny system.

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Moc se tesim, WM vladne. Jsem hodne zvedavej na WM7, ktery by uz i pod tlakem konkurence a jelikoz uz maji i od ceho opisovat mohly bejt zase o ligu vejs.

Co to plácáš? Žádnej WM nevládne, to si jen snažíš namluvit sám sobě a o žádnou ligu vejš neni a nikdy nebude.

Odkaz ke komentáři

iPhone je des, podle me je to uprime na prd, a kdyby to nebylo, tak by se z toho svet neposral .. a cokoli, co napadobuje iphone, tak tim opovrhuju .. takze asi tak!

Rekl ten, co iPhone nikdy nemel. Ver mi, ze kdyby jsi ho mel, tak by jsi tohle nerikal. Rikal jsem o nem TO SAME, dokud jsem si neporidil iPod Touch.

Odkaz ke komentáři

má tu cenu spamovat když většina z vás viděla iPhone/iTouch jen v metru u neznámého člověka co neuměl psát na dotykové klávesnci? :D

Nikdy sem nebyl zastáncem Applu, měl jsem možnost vyzkoušet/vlastnit všechny možné zařízení od mp3/mp4 high-end přehrávačů přes GPS navigace (PSP a NDS asi počítat nebudu :lol:) komunikátory a Apple produkty včetně iPhonu a různých iPodů apod ... zatím mi nejvíc vyhovuje iTouch ... každé (WM x Apple OS) má svoje pro a proti a každému vyhovuje a sedne něco jiného ;)

Já jen říkám že iPhone pro mě asi není (uvidím časem) s iTouchem sem zatím nejvíce ze všech těch věcí spokojen a zatim bych neměnil a ostatní ať mají také svůj názor (rozhodně neni pěkný je za to kamenovat ;) xD) Takže říkat že někdo je zastáncem tohohle strašnýho a jinej tohohle debilního ... to dělaj děti ... Toť můj názor ...

Odkaz ke komentáři

Trapny. Bude to jako Touch Flo. Proste WM a pomoci jedne/dvou aplikaci lepe uzpusoben pro ovladani prstem. iPhonu se nikdy nevyrovna, to m$ proste neumi. Zacit by musel tim, ze by udelal novy OS a uplne odstranil prostredi WM - zadny start, krizek etc.. A dokud tohle m$ nepochopi, tak nema sanci. WM proste neni system, ktery by se mohl rovnat iPhone - tim nemyslim jen ovladani, ale i rychlost, vzhled, etc. Navic IE ve WM je dost strasny a dokud nebude umet alespon to, co Safari (napr. 2x poklepani k textu a priblizeni textu na displej), tak je to uplne bezcenny system.

Jen tak btw opera9 , která je v touch flo 3D umí dvojklikem zvětšovat stránky :P(a přehrávat flash , a spousty dalších užitečných věcí , který safari neumí :P )

Nejlepší by bylo , kdyby se ms a apple učili od sebe na vzájem , momentálně radši oželím trochu designu a uživatelskýho pohodlí ,ale pošlu si něco přes bt , napíšu něco na hw klávesnici a pustím si GPS navigaci :P Nikomu WM nevnucuji a neupírám kvality iP , oběma systémům pořád chybí dost k dokonalosti ...

Odkaz ke komentáři

Tiez som patril k odporcom iPhonu az pokym som ho nedostal pod stromcek :) A myslim ze mojim potrebam vyhovuje dokonale(malo telefonujem, viac sms, a M.U.L.T.I.M.E.D.I.A).

Ked sa bavime o trapnych pokusoch napodobnit iPhonu, je tu imho jedna perla zo severnej Europy(clovek by si myslel ze tak je*nuti budu len v Amerike :cheesygrin:) a to Nokia 5800 lol. Neskutocna tehla v porovnani s elegantnym iPhonom, pomale ovladanie a urcite Nokia pribali aj nejake svoje super sluchatka :cheesygrin: (tie co su k iPhone, aj ked to tak na prve pocutie nemusi vyzerat, su lepsie ako napr. HPM70 k Sony Ericssonom, co boli moje tri predosle mobily)

Odkaz ke komentáři

Ano, ale Opera jaksi nespada do zakladni vybavy (toho m$ produktu - nejaky Touch Flo me absolutne nezajima) a uz vubec nema co spolecneho s m$. To by bylo, jak kdybych tu zacal vytahovat nejake dalsi skvele aplikace na iPhone/iPod, ktere nejsou ve vybave v zakladu.

Souhlas minimalne s tou HW klavesnici - ale to pak pro tebe asi jaksi koncept iPhone neni delany - stejne jako pro mne ne (nesnasim to psani na te klavesnici tam), takze jako telefon si zatim stale nechavam svoji 9500 ;-) .

Však já spíš reagoval na tvou kritiku touch flo , podle mě je to celkem solidní záležitost , vím že iPhone není pro mě , proto taky mám HTC :P Navíc telefon by se rozhodně měl hodnotit až po doinstalování všech dobrých programů , přece nebudu používat IE , když si můžu stáhnout operu ( navíc jak říkám ta je u HTCček v základu :P)

Odkaz ke komentáři

Jiste, v tom pripade proc nekdo nadava na iTunes, kdyz si muzu aplikace hazet do iPodu/iPhone pres Total Commander?

Cvak, tady jde spis o to, ze Touch Flo je jen jedna blba aplikace, jinak celkove system je lacinej hloupej WM - na nic jinyho se HTC/Microsoft nezmohl. Vzdyt je preci jednoduche vzit stary system - vubec neuzpusobeny na ovladani prstem - hodit tam jednu aplikaci (co zdaleka neuzpusobi cely system) a rikat, ze je to konkurent iPhone, ktery ma CELY SYSTEM delan pouze a zamerne pro ovladani prstem - takze tam nenajdes zadne pozustalosti, kde by se hodil stylus..

Odkaz ke komentáři

An: Nechtěl bych rozjíždět flame , ale v touchflo udělám naprosto všechno co ty v celým iPhonu/iTouchi , stylus vytáhnu maximálně při nastavování blbostí , které ani na iPhonu nejdou nastavit ...

Pochopitelně je to jako srovnávat jabka a hrušky , ale minimálně HTC se snaží a vcelku úspěšně zlepšovat WM , což je trochu smutný , vzhledem k ms :P

Odkaz ke komentáři

tommy > a tak promluvilo 14lety dite, ktery me nevidelo ani na tech obrazkach.. no nevadi, zkus to priste znovu ;)

anonym > ja mam diamonda a stylus sem snad jeste nevytah.. a to tam mam ty "hloupy" wm.. neni to takovy padlo jak iphone - a o tom to je taky, ze si mzuu vybirat z desitek zarizeni, ktery mi vyhovi jak vzhledem, tak velikosti, tak HW vybavou.

a dale - na wm si za 5 minut napsal utilitku, ktera mi ho softresetne, za hodinu jinou, ktera mi parsuje info z SMSek.. za jak dlouho to udelas ty na iphone? To je proste to, proc na WM je tolik utilitek proste na vsechno - snadny vyvoj, ktery zvladne i jelito

Odkaz ke komentáři

tommy > a tak promluvilo 14lety dite, ktery me nevidelo ani na tech obrazkach.. no nevadi, zkus to priste znovu ;)

Tady je myslim uplne jedno, kdo promluvil - ma pravdu. Navic se za svuj vek nestydi. Ty jsi ho ani nezverejnil, takze ti klidne muze byt jeste mene.

anonym > ja mam diamonda a stylus sem snad jeste nevytah.. a to tam mam ty "hloupy" wm.. neni to takovy padlo jak iphone - a o tom to je taky, ze si mzuu vybirat z desitek zarizeni, ktery mi vyhovi jak vzhledem, tak velikosti, tak HW vybavou.

Neni to takovy padlo? Ale je tlustsi.. Takze dobre, ne padlo, ale spalek. Vzdyt me je to uplne jedno, ja si taky muzu vybrat, jestli chci zmrzlinu jahodovou, nebo vanilkovou.

a dale - na wm si za 5 minut napsal utilitku, ktera mi ho softresetne, za hodinu jinou, ktera mi parsuje info z SMSek.. za jak dlouho to udelas ty na iphone? To je proste to, proc na WM je tolik utilitek proste na vsechno - snadny vyvoj, ktery zvladne i jelito

Na ten unixovy system, ktery tam je, jsem si napsal utilitku, ktera mi kazdou hodinu restartne scrobbled demona (ten tvuj WM ani nevi co to je), kazdou hodinu zkontroluje server a ohlasi pripadnou poruchu, kazdou hodinu se pripoji na ftp a sesynchronizuje data. To vse jsem napsal behem pul hodky a nemusel jsem se nic noveho ucit - stacilo mi selskym rozumem psat do souboru prikazy pro bash. Proc mi to trvalo tak dlouho? Protoze jsem u toho jedl a dival se na serial.

Navic, na softreset apod. voloviny, co ty pises, nemusim psat nic - to najdu na tri kliknuti na netu ke stazeni hotove.

To je proste to, kdyz na iPhone bezi otevreny system, zvladne to i mimino.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu